Carolina barbecue rub

Carolina barbecue rub

Carolina barbecue rub is perfect wanneer je Pulled Pork wil maken, maar doet het ook heel goed op rund, lam en kip. De rub is niet te zoet, niet te zout en niet al te pittig meer toch met een hoop smaak dus zal door veel gasten erg lekker worden gevonden.

Ingrediënten

  • 2 eetlepels zout
  • 2 eetlepels suiker
  • 2 eetlepels bruine suiker
  • 2 eetlepels gemalen komijn
  • 2 eetlepels chillipoeder
  • 2 eetlepels zwarte peper
  • 1 eetlepel cayennepeper
  • 4 eetlepels paprikapoeder

Bereiding

  1. Het vlees inwrijven en 12 tot 24 uur laten marineren.
  2. Kleinere stukken vlees kunnen direct boven redelijk hete kooltjes hoewel het oppassen blijft vanwege de suiker in de rub.
  3. Grotere stukken indirect barbecueën.

Gearchiveerd onder:

Sommige links in dit bericht zijn affiliate links. Als je erop klikt om een ​​aankoop te doen, verdienen wij een commissie zonder extra kosten voor jou.

Like, deel of laat een reactie achter

BBQ-heldenDeze BBQ-Helden zijn Harco en Erik. En wij gaan jou helpen om jouw barbecue tot een smakelijk en compleet feestje te maken.

Meer over de BBQ-Helden.

Vuur en Rook