Muntsaus

Muntsaus

Een lekker frisse muntsaus waar bijvoorbeeld lamsbout niet zonder kan, of lam in het algemeen. Ook lekker bij een aardappelsalade.

Ingrediënten

  • 6 eetlepels fijngesneden verse munt,
  • 2 theelepels suiker
  • 2 eetlepels olie
  • Snufje zout,
  • 3 eetlepels sherry of witte wijnazijn

Bereiding

  1. Meng alle ingrediënten en pureer met een staafmixer
  2. Roer nog 2 eetlepels heet water erdoor
  3. Laat de saus 30 minuten rusten om door te trekken

Gearchiveerd onder:

Sommige links in dit bericht zijn affiliate links. Als je erop klikt om een ​​aankoop te doen, verdienen wij een commissie zonder extra kosten voor jou.

Like, deel of laat een reactie achter

BBQ-heldenDeze BBQ-Helden zijn Harco en Erik. En wij gaan jou helpen om jouw barbecue tot een smakelijk en compleet feestje te maken.

Meer over de BBQ-Helden.

Vuur en Rook