Alle recepten
Rundvlees
Varkensvlees
Gevogelte
Brood en pizza
Lam
Vis
Bijna vegetarisch
Dry-rubs
Sauzen
Nagerechten
Wild
Overige
Tips en tricks
Bereiding
Techniek
Handig
BBQ cateraars
Reviews
Accessoire
Barbecue
Boek
Brandstof
Marinade
Rub
Saus
Menu
Skip to content
In English
over ons
samenwerken
BBQ Evenementen
shop
Menu
Alle recepten
Rundvlees
Varkensvlees
Gevogelte
Brood en pizza
Lam
Vis
Bijna vegetarisch
Dry-rubs
Sauzen
Nagerechten
Wild
Overige
Tips en tricks
Bereiding
Techniek
Handig
BBQ cateraars
Reviews
Accessoire
Barbecue
Boek
Brandstof
Marinade
Rub
Saus
Home
Review
Pagina 2
Archief
Review
Restaurant
Black Smoke Rotterdam
Black Smoke heeft nu naast het restaurant in Antwerpen ook een prachtige zaak in Rotterdam. Een uniek restaurant met een open vuur keuken.
barbecue
Review Weber Master-Touch GBS Premium
Wij vonden de Master Touch van Weber altijd al een hele fijne barbecue. Maar met de Master-Touch GBS Premium hebben ze er wat speciaals van gemaakt.
barbecue
Review Home Fires Campbraai
Vind je die ZuidAfrikaanse braais wel iets maar heb je er simpelweg geen plek voor? Kijk dan eens naar een Campbraai.
barbecue
Review Everdure 4K by Heston Blumenthal
De Everdure 4K is een prachtige barbecue ontworpen door Heston Blumenthal. De afwerking is echt heel goed. Maar is de 4K ook zo goed als hij er uit ziet.
barbecue
Review Outdoorchef Ascona 570G
De Outdoorchef Ascona 570G is een ketelvormige gasbarbecue met het zogenaamde trechtersysteem. Wij mochten hem testen.
barbecue
Review 19″ Yakiniku grill
Wij hebben de Yakiniku grill mogen proberen voor een uitgebreide review. Lees onze bevindingen.
barbecue
Review The Bastard Large Urban edition 2019
The Bastard heeft een prachtige nieuwe barbecue. De Urban 2019 edition. Wij mochten de large uitvoering uitproberen.
accessoire
Review CookPerfect
De CookPerfect is een kernthermometer die per probe zowel de kerntemperatuur meet op 4 punten als de omgevingstemperatuur.
Boek
Winter BBQ – Jord Althuizen
Het vierde boek van Jord Althuizen richt zich op de winter barbecue. Het mag dan wel koud en nat zijn maar dat is nog geen reden om niet te barbecueën.
Boek
Let’s Make BBQ Great Again – Jeroen Wesselink
Let's Make BBQ Great Again is het boek uitegegeven door de makers van The Bastard. Met leuke recepten voor de beginnende en wat meer fanatieke barbecueer.
Boek
Smokey Goodness 3 – Jord Althuizen
Jord Althuizen heeft al weer een 3e boek geschreven en dat is het Bigger Better BBQ boek geworden. Ons gaan braai in Zuid-Afrika.
barbecue
Kamado Joe Classic II
Na lang beraad hebben we voor onszelf gekozen voor de Kamado Joe Classic II. We gaan je precies vertellen waarom wij dit de beste kamado van 2018 vinden.
Pagina's:
«
1
2
3
4
5
6
7
»