Alle recepten
Rundvlees
Varkensvlees
Gevogelte
Brood en pizza
Lam
Vis
Bijna vegetarisch
Dry-rubs
Sauzen
Nagerechten
Wild
Overige
Tips en tricks
Bereiding
Techniek
Handig
BBQ cateraars
Reviews
Accessoire
Barbecue
Boek
Brandstof
Marinade
Rub
Saus
Menu
Skip to content
In English
over ons
samenwerken
shop
Menu
Alle recepten
Rundvlees
Varkensvlees
Gevogelte
Brood en pizza
Lam
Vis
Bijna vegetarisch
Dry-rubs
Sauzen
Nagerechten
Wild
Overige
Tips en tricks
Bereiding
Techniek
Handig
BBQ cateraars
Reviews
Accessoire
Barbecue
Boek
Brandstof
Marinade
Rub
Saus
Home
/
Tips
/
Bereiding
/
Pagina 2
Archief
Bereiding
Bereiding
Hoe bereid je Picanha op de barbecue?
Picanha is een spectaculair stuk vlees voor op de barbecue. Wij gaan je precies vertellen hoe je hem moet bereiden.
Bereiding
Frankenribs experiment met buikspek en shortribs
De Frankenribs is een experiment met het beste vlees voor de barbecue. Een dik stuk buikspek en een grote shortrib.
Bereiding
Amerikaanse pizza van de kamado
Met een gietijzeren skillet en een barbecue maak je geweldige Amerikaanse pizza met zo'n dikke bodem. Wij gaan je uitleggen hoe.
Bereiding
hele kalkoen op een ketelbarbecue
Een hele kalkoen tijdens de feestdagen staat echt prachtig op tafel. Het lijkt een hele operatie om zo'n reuzenvogel te bereiden maar het kan gewoon op je ketelbarbecue.
Bereiding
snellere bereiding short ribs
Short ribs zijn onze favoriet van de barbecue. Maar we hebben niet altijd tijd om ze te bereiden en dat is jammer. Wij laten je zien dat je ze ook sneller op tafel kunt zetten.
Bereiding
Short ribs bereiden op de barbecue
Short ribs is het buikspek van een rund maar dan met bot. Prachtig vlees dat met de juiste bereiding mals, sappig en lekker wordt.
Bereiding
Whole Hog Barbecue
Whole Hog barbecue is het summum van barbecue. Deze manier van barbecue gebeurt hoofdzakelijk in het zuiden van Amerika. Maar kan hier ook.
Bereiding
Groenten op de barbecue
Naast vlees mogen wij zo nu en dan ook graag groenten op de barbecue gooien. Een volledige maaltijd is toch aardappels-groente-vlees.
Bereiding
barbecueën op een zoutsteen
Een zoutsteen of zoutplancha kan je gebruiken om op te barbecueen. Vlees, vis, of groentes kan je zo snel en smaakvol bereiden.
Bereiding
Drumsticks op de barbecue
Drumsticks zijn niet te missen op de barbecue. Koop in plaats van voorgegaarde drumsticks rauwe en wij vertellen je wat je er mee moet doen.
Bereiding
Mais op de barbecue
Een complete maiskolf van de barbecue is een Amerikaanse klassieker en erg lekker. Koop ze wanneer ze net geoogst zijn. Dan zijn ze het lekkerst.
Bereiding
Hoe barbecue je een T-bone steak
T-bone steak is te lekker om zomaar op de barbecue te gooien. Wij gaan precies vertellen hoe je een T-bone steak bereid.
Pagina's:
«
1
2
3
»