Alle recepten
Rundvlees
Varkensvlees
Gevogelte
Brood en pizza
Lam
Vis
Bijna vegetarisch
Dry-rubs
Sauzen
Nagerechten
Wild
Overige
Tips en tricks
Bereiding
Techniek
Handig
BBQ cateraars
Reviews
Accessoire
Barbecue
Boek
Brandstof
Marinade
Rub
Saus
Menu
Skip to content
In English
over ons
samenwerken
shop
Menu
Alle recepten
Rundvlees
Varkensvlees
Gevogelte
Brood en pizza
Lam
Vis
Bijna vegetarisch
Dry-rubs
Sauzen
Nagerechten
Wild
Overige
Tips en tricks
Bereiding
Techniek
Handig
BBQ cateraars
Reviews
Accessoire
Barbecue
Boek
Brandstof
Marinade
Rub
Saus
Home
/
Tips
/
Pagina 5
Archief
Tips
Techniek
Wat is een Dutch Oven
Dutch Ovens is helemaal hot in de buitenkook categorie. Dus daar moesten de BBQ-helden ook maar eens aan beginnen. Eerst een korte uitleg.
handig
Iberico van big tot Bellota
Iberico is een magische woord als het om goed vlees gaat. Maar wat is nu Iberico en wat maakt dat het zo geweldig smaakt.
Bereiding
Whole Hog Barbecue
Whole Hog barbecue is het summum van barbecue. Deze manier van barbecue gebeurt hoofdzakelijk in het zuiden van Amerika. Maar kan hier ook.
Bereiding
Groenten op de barbecue
Naast vlees mogen wij zo nu en dan ook graag groenten op de barbecue gooien. Een volledige maaltijd is toch aardappels-groente-vlees.
Techniek
Maak van je ketelbarbecue een smoker
Je hebt niet altijd een dure smoker nodig om echt te barbecueen. Met een goede kwaliteit ketelbarbecue kan je ook met goed resultaat roken.
Techniek
Kamado aansteken en op temperatuur houden
Je hebt een prachtige kamado gekocht, of wilt er een gaan kopen maar je zou niet weten hoe je een kamado moet aansteken. Wij weten het wel.
Tips
Welke barbecue moet je kopen
“Ik wil graag gaan barbecueën maar weet niet goed wat ik moet kopen”. Daar is niet 1-2-3 antwoord op te geven maar we gaan het wel proberen.
Bereiding
barbecueën op een zoutsteen
Een zoutsteen of zoutplancha kan je gebruiken om op te barbecueen. Vlees, vis, of groentes kan je zo snel en smaakvol bereiden.
Bereiding
Drumsticks op de barbecue
Drumsticks zijn niet te missen op de barbecue. Koop in plaats van voorgegaarde drumsticks rauwe en wij vertellen je wat je er mee moet doen.
Techniek
Barbecueën op een plankje
Barbecueën op een plank is heel makkelijk en geschikt voor veel verschillende gerechten. Niet alleen zalm maar ook voor vlees en groenten
Techniek
Welke soorten rookhout kan je gebruiken
Er zijn heel erg veel soorten rookhout, zoveel dat je misschien door de bomen het bos niet meer ziet. Hier staat alles op een rijtje.
Bereiding
Mais op de barbecue
Een complete maiskolf van de barbecue is een Amerikaanse klassieker en erg lekker. Koop ze wanneer ze net geoogst zijn. Dan zijn ze het lekkerst.
Pagina's:
«
1
2
3
4
5
6
7
»