Alle recepten
Rundvlees
Varkensvlees
Gevogelte
Brood en pizza
Lam
Vis
Bijna vegetarisch
Dry-rubs
Sauzen
Nagerechten
Wild
Overige
Tips en tricks
Bereiding
Techniek
Handig
BBQ cateraars
Reviews
Accessoire
Barbecue
Boek
Brandstof
Marinade
Rub
Saus
Menu
Skip to content
In English
over ons
samenwerken
shop
Menu
Alle recepten
Rundvlees
Varkensvlees
Gevogelte
Brood en pizza
Lam
Vis
Bijna vegetarisch
Dry-rubs
Sauzen
Nagerechten
Wild
Overige
Tips en tricks
Bereiding
Techniek
Handig
BBQ cateraars
Reviews
Accessoire
Barbecue
Boek
Brandstof
Marinade
Rub
Saus
Home
/
Tips
/
Pagina 6
Archief
Tips
Techniek
Maak van je ketelbarbecue een smoker
Je hebt niet altijd een dure smoker nodig om echt te barbecueen. Met een goede kwaliteit ketelbarbecue kan je ook met goed resultaat roken.
Techniek
Kamado aansteken en op temperatuur houden
Je hebt een prachtige kamado gekocht, of wilt er een gaan kopen maar je zou niet weten hoe je een kamado moet aansteken. Wij weten het wel.
Tips
Welke barbecue moet je kopen
“Ik wil graag gaan barbecueën maar weet niet goed wat ik moet kopen”. Daar is niet 1-2-3 antwoord op te geven maar we gaan het wel proberen.
Bereiding
barbecueën op een zoutsteen
Een zoutsteen of zoutplancha kan je gebruiken om op te barbecueen. Vlees, vis, of groentes kan je zo snel en smaakvol bereiden.
Bereiding
Drumsticks op de barbecue
Drumsticks zijn niet te missen op de barbecue. Koop in plaats van voorgegaarde drumsticks rauwe en wij vertellen je wat je er mee moet doen.
Techniek
Barbecueën op een plankje
Barbecueën op een plank is heel makkelijk en geschikt voor veel verschillende gerechten. Niet alleen zalm maar ook voor vlees en groenten
Techniek
Welke soorten rookhout kan je gebruiken
Er zijn heel erg veel soorten rookhout, zoveel dat je misschien door de bomen het bos niet meer ziet. Hier staat alles op een rijtje.
Bereiding
Mais op de barbecue
Een complete maiskolf van de barbecue is een Amerikaanse klassieker en erg lekker. Koop ze wanneer ze net geoogst zijn. Dan zijn ze het lekkerst.
Bereiding
Hoe barbecue je een T-bone steak
T-bone steak is te lekker om zomaar op de barbecue te gooien. Wij gaan precies vertellen hoe je een T-bone steak bereid.
Bereiding
Hoe barbecue je karbonade
Karbonades zijn een populair stukje vlees op de barbecue. Wat je wilt eten is een sappig stuk vlees met een mooie donkere korst vol smaak.
Techniek
Hoe gebruik je de ventilatiegaten in je barbecue
Wat doe je met de ventilatiegaten in je barbecue? Weet je niet wat je met die schuiven aan moet. Dat gaan we jou eens haarfijn uitleggen.
Bereiding
pulled pork zelf maken op de barbecue
Pulled pork is de bbq klassieker die je echt zelf gemaakt moet hebben. Wij leggen je precies uit hoe je dat doet op jouw barbecue.
Pagina's:
«
1
2
3
4
5
6
7
»