Alle recepten
Rundvlees
Varkensvlees
Gevogelte
Brood en pizza
Lam
Vis
Bijna vegetarisch
Dry-rubs
Sauzen
Nagerechten
Wild
Overige
Tips en tricks
Bereiding
Techniek
Handig
BBQ cateraars
Reviews
Accessoire
Barbecue
Boek
Brandstof
Marinade
Rub
Saus
Menu
Skip to content
In English
over ons
samenwerken
shop
Menu
Alle recepten
Rundvlees
Varkensvlees
Gevogelte
Brood en pizza
Lam
Vis
Bijna vegetarisch
Dry-rubs
Sauzen
Nagerechten
Wild
Overige
Tips en tricks
Bereiding
Techniek
Handig
BBQ cateraars
Reviews
Accessoire
Barbecue
Boek
Brandstof
Marinade
Rub
Saus
Home
/
Tips
/
Pagina 6
Archief
Tips
Bereiding
snellere bereiding short ribs
Short ribs zijn onze favoriet van de barbecue. Maar we hebben niet altijd tijd om ze te bereiden en dat is jammer. Wij laten je zien dat je ze ook sneller op tafel kunt zetten.
Tips
Welke Weber past bij jou
Weber heeft zoveel keuze in barbecues dat het misschien lastig kan zijn wat nu de goede keuze is voor jouw situatie. Wij hebben de keuze een stuk makkelijker gemaakt.
handig
12 tips voor de beginnende wijndrinker
Voor de beginnende wijndrinker die bang is dat hij niet op de hoogte is van de wijn etiquette hebben wij een paar simpele tips op een rijtje gezet.
Tips
Welke kamado moet je kopen
De vraag, welke kamado het beste is, is niet zomaar te beantwoorden. Welke kamado is het beste voor jou? Die vraag is al een stuk makkelijker.
Bereiding
Short ribs bereiden op de barbecue
Short ribs is het buikspek van een rund maar dan met bot. Prachtig vlees dat met de juiste bereiding mals, sappig en lekker wordt.
Techniek
Onderhoud en schoonmaken van een Dutch Oven
Over het onderhoud van een Dutch Oven is er nogal wat onduidelijkheid. Wij gaan proberen om je het allemaal duidelijker te maken.
Techniek
Wat is een Dutch Oven
Dutch Ovens is helemaal hot in de buitenkook categorie. Dus daar moesten de BBQ-helden ook maar eens aan beginnen. Eerst een korte uitleg.
handig
Iberico van big tot Bellota
Iberico is een magische woord als het om goed vlees gaat. Maar wat is nu Iberico en wat maakt dat het zo geweldig smaakt.
Bereiding
Whole Hog Barbecue
Whole Hog barbecue is het summum van barbecue. Deze manier van barbecue gebeurt hoofdzakelijk in het zuiden van Amerika. Maar kan hier ook.
Bereiding
Groenten op de barbecue
Naast vlees mogen wij zo nu en dan ook graag groenten op de barbecue gooien. Een volledige maaltijd is toch aardappels-groente-vlees.
Techniek
Maak van je ketelbarbecue een smoker
Je hebt niet altijd een dure smoker nodig om echt te barbecueen. Met een goede kwaliteit ketelbarbecue kan je ook met goed resultaat roken.
Techniek
Kamado aansteken en op temperatuur houden
Je hebt een prachtige kamado gekocht, of wilt er een gaan kopen maar je zou niet weten hoe je een kamado moet aansteken. Wij weten het wel.
Pagina's:
«
1
2
3
4
5
6
7
8
»