• Alle recepten
    • Rundvlees
    • Varkensvlees
    • Gevogelte
    • Brood en pizza
    • Lam
    • Vis
    • Bijna vegetarisch
    • Dry-rubs
    • Sauzen
    • Nagerechten
    • Wild
    • Overige
  • Tips en tricks
    • Bereiding
    • Techniek
    • Handig
    • BBQ cateraars
  • Reviews
    • Accessoire
    • Barbecue
    • Boek
    • Brandstof
    • Marinade
    • Rub
    • Saus
BBQ-helden
Skip to content
BBQ-helden
  • In English
  • over ons
  • samenwerken
  • BBQ Evenementen
  • shop
  • Alle recepten
    • Rundvlees
    • Varkensvlees
    • Gevogelte
    • Brood en pizza
    • Lam
    • Vis
    • Bijna vegetarisch
    • Dry-rubs
    • Sauzen
    • Nagerechten
    • Wild
    • Overige
  • Tips en tricks
    • Bereiding
    • Techniek
    • Handig
    • BBQ cateraars
  • Reviews
    • Accessoire
    • Barbecue
    • Boek
    • Brandstof
    • Marinade
    • Rub
    • Saus

Home Tips Techniek Pagina 2

Archief Techniek

    • Techniek

    Hoe gebruik je de ventilatiegaten in je barbecue

    Wat doe je met de ventilatiegaten in je barbecue? Weet je niet wat je met die schuiven aan moet. Dat gaan we jou eens haarfijn uitleggen.
    • Techniek

    Hoe steek je een barbecue aan

    Heb je moeite om een barbecue aan te steken en gloeiend te houden. Dan leggen we jou dit heel duidelijk uit.
  1. Pagina's:
  2. «
  3. 1
  4. 2

BBQ-heldenDeze BBQ-Helden zijn Erik en Harco. BBQ-bloggers van het jaar 2019 en wij gaan jou helpen om jouw barbecue tot een smakelijk en compleet feestje te maken.

Meer over de BBQ-Helden.

Blijf op de hoogte

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en ontvang elke maand een uniek recept dat niet op de website staat.

nieuwsbrief inschrijving

Vuur en Rook

BBQ-Helden webshop

BBQ-Helden webshop

Alle originele merchandise

Volg ons op:

  • Over
  • Waarom samenwerken met BBQ-Helden.nl
  • BBQ Evenementen
  • Shop
  • Cookiestatement

Copyright © 2010–2022 BBQ-Helden.
Alle rechten voorbehouden.
Zowel beeld als tekst mogen nooit zonder toestemming worden overgenomen.