BBQ brand ijzer

Hoe vaak is het niet dat je de hele bbq vol hebt liggen met vlees en kip en je weet echt niet meer voor wie het allemaal was. Een kwartier later graait iedereen van de barbecue wat gaar is en de rechtmatige eigenaar zit zonder. Dit mag je natuurlijk nooit laten gebeuren.

Daar is wat op gevonden. De BBQ lettertang. Met deze tang kan je heel makkelijk ieders naam op zijn eigen stukje vlees branden zodat iedereen van wie die is. Zo wordt niemand teleurgesteld en heb je een geslaagd barbecuefeestje.

Maar wij als BBQ-helden zien natuurlijk veel meer mogelijkheden. Als je bijvoorbeeld niet het verschil ziet tussen een entrecote en een ribeye of een drumstick en een kippenpoot dan bied de BBQ lettertang de oplossing. Brand de naam in het vlees en je weet wat je iemand meegeeft. Leg hem vervolgens op zijn kop op het bord en je kan daarna heel wijs vertellen dat de entrecote zoveel beter is dan de ribeye. Maar je kan er nog veel meer mee doen.

Vertellen wat de gaarheid is van die geweldige Cote de boeuf

Als de kippenvleugels eigenlijk te heet zijn geworden

Je kan je gasten vertellen wat je van ze vindt

De gasten vertellen dat er een vegetarische keuze is

Als die enorme T-bone een beetje te duur was

Voor de tante die haar steak doorbakken wil

Reclame

De mogelijkheden van een BBQ brandijzer zijn natuurlijk eindeloos. Wat ga jij er mee doen?

Sommige links in dit bericht zijn affiliate links. Als je erop klikt om een ​​aankoop te doen, verdienen wij een commissie zonder extra kosten voor jou.

Deel, like of reageer

BBQ-heldenDeze BBQ-Helden zijn Harco en Erik. En wij gaan jou helpen om jouw barbecue tot een smakelijk en compleet feestje te maken.

Meer over de BBQ-Helden.

Vuur en Rook