Beer in a box bier adventkalender

In samenwerking met

Net als vorig jaar brengt Beer in a Box dit jaar de bier adventkalender. Het leukste kado voor de speciaal bier liefhebber. De bier adventskalender is een doos met 24 verschillende bieren waarbij je, net als bij elke andere adventskalender, elke dag een luikje mag openen.

Zo wordt je elke morgen verrast met een speciaal bier die je koud mag zetten. Daarna kan je je verheugen met een video boodschap van de brouwer en een foodpairing tip. En op kerstavond drink je het laatste exclusieve biertje. Dan wordt het aftellen naar de kerstvakantie in ene een heel stuk leuker.

Dit is het tweede jaar van de Beer in a Box adventskalender en ze hebben goed geluisterd naar alle feedback op de vorige box. De doos is nog leuker geworden en gevuld met 18 Nederlandse en 6 buitenlandse bieren die exclusief gebrouwen zijn voor adventskalender en soms een gelimiteerde oplage hebben. op is dan dus ook echt op.

Zo maak je op een leuke manier kennis met speciaalbier. Dit jaar zijn er twee verschillende boxen, de exclusive en de subtiele adventskalender.

De exclusive bier adventskalender

Als je deze box bestelt dan krijg je de garantie dat jij of iemand anders geen van deze bieren ooit hebt gedronken. Hoe gaaf is dat. In de box zitten complexe en uitdagende biersoorten als Stout, Porter, IPA, Barrel Aged, Barleywine van 24 verschillende brouwerijen.

De subtiele bier adventskalender

In de subtiele box leverden dezelfde 24 brouwers hun beste subtielere smaken als Blond, Tripel, Witbier en Weizen. Ben je dus niet gek op donkere, bittere of zwaarder bier dan is dit de box voor jou.

Hoe kom je aan de bier adventskalender

De bier adventskalelender bestel je natuurlijk bij Beer in a Box. Het leuke is dat als je op tijd bent je een flinke korting kunt krijgen. Zo is de subtiele box €6 goedkoper en de exclusive bier adventskalender maar liefst €25 goedkoper als je op tijd bent.

Twijfel je nog dan kan de beer je misschien helpen om je over de streep te trekken.

Gearchiveerd onder:

Sommige links in dit bericht zijn affiliate links. Als je erop klikt om een ​​aankoop te doen, verdienen wij een commissie zonder extra kosten voor jou.

Deel, like of reageer

BBQ-heldenDeze BBQ-Helden zijn Harco en Erik. En wij gaan jou helpen om jouw barbecue tot een smakelijk en compleet feestje te maken.

Meer over de BBQ-Helden.

Vuur en Rook