Alle recepten
Rundvlees
Varkensvlees
Gevogelte
Brood en pizza
Lam
Vis
Bijna vegetarisch
Dry-rubs
Sauzen
Nagerechten
Wild
Overige
Tips en tricks
Bereiding
Techniek
Handig
BBQ cateraars
Reviews
Accessoire
Barbecue
Boek
Brandstof
Marinade
Rub
Saus
Menu
Skip to content
In English
over ons
samenwerken
shop
Menu
Alle recepten
Rundvlees
Varkensvlees
Gevogelte
Brood en pizza
Lam
Vis
Bijna vegetarisch
Dry-rubs
Sauzen
Nagerechten
Wild
Overige
Tips en tricks
Bereiding
Techniek
Handig
BBQ cateraars
Reviews
Accessoire
Barbecue
Boek
Brandstof
Marinade
Rub
Saus
Home
/
10 - 15 minuten
/
Pagina 7
10 - 15 minuten
Eigengemaakte harissa
Harissa is heel makkelijk zelf te maken en je kan er eindeloos mee varieren. Deze harissa is lekker fris door de verse limoensap.
10 - 15 minuten
kwartel met honing mosterd saus
Kwartel met honing mosterd saus is een makkelijk gerecht voor deze minikip. Je krijgt er meteen een makkelijke bereiding bij.
10 - 15 minuten
Appelcider Jack grog
Bij een winterbarbecue hoort een lekkere grog. Deze grog drink je bij een knapperend haardvuur of vuurkorf. Plan maar niet te veel na deze grog.
10 - 15 minuten
rode koolsla
Deze rode koolsla met walnoot is snel en makkelijk te maken en past wat meer bij gerechten die we in de wintermaanden maken.
10 - 15 minuten
Donut burger
Alleen in Amerika verzinnen ze zo iets als een donut burger. Een dikke hamburger met kaas en spek tussen 2 donuts. Vette bek gegarandeerd.
10 - 15 minuten
Broodje Bzzzz Steak
Soms heb je een hele goede marinade in huis zonder dat je het weet. Wij kwamen erachter dat een salade dressing veel smaak kan geven aan een steak.
10 - 15 minuten
Chimichuri chicken
Chimichurri is ook goed te gebruiken als marinade. Wij hebben de traditionele chimichurri aangepast voor een extra frisse smaak bij gegrilde kip.
10 - 15 minuten
club sandwich met gegrilde kip
Een club sandwich was voor ons jarenlang het ultieme vakantie gerecht. Sappige gegrilde kip op een paar sneeën toast.
10 - 15 minuten
Hamburger met tomaat en spek mayonaise
Deze burger is speciaal geworden door de tomaat en spek mayonaise. Zo krijg je een hele dikke en smaakvolle saus die een redelijk simpele hamburger geweldig maakt.
10 - 15 minuten
Mexicaanse hotdog
De Mexicaanse hot dog kom je tegen in de zuidelijke staten van Amerika van kust tot kust en is de perfecte snack voor de stevige honger.
10 - 15 minuten
Zoete chilisaus
Zoete chilisaus gebruiken wij werkelijk overal op maar gaat geweldig bij kip of visgerechten. De chilisaus kan je ook gebruiken als marinade of dipsaus.
10 - 15 minuten
Lamsgehaktballetjes met harissa
De klassieke mediterrane smaken in dit lamsgehaktballetje samen met de scherpe harissa en de frisse yoghurt maken een geweldige mix.
Pagina's:
«
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
»