Alle recepten
Rundvlees
Varkensvlees
Gevogelte
Brood en pizza
Lam
Vis
Bijna vegetarisch
Dry-rubs
Sauzen
Nagerechten
Wild
Overige
Tips en tricks
Bereiding
Techniek
Handig
BBQ cateraars
Reviews
Accessoire
Barbecue
Boek
Brandstof
Marinade
Rub
Saus
Menu
Skip to content
In English
over ons
samenwerken
shop
Menu
Alle recepten
Rundvlees
Varkensvlees
Gevogelte
Brood en pizza
Lam
Vis
Bijna vegetarisch
Dry-rubs
Sauzen
Nagerechten
Wild
Overige
Tips en tricks
Bereiding
Techniek
Handig
BBQ cateraars
Reviews
Accessoire
Barbecue
Boek
Brandstof
Marinade
Rub
Saus
Home
/
15 - 30 minuten
15 - 30 minuten
Mega bavette pinwheel
Deze sappige gevulde steaks zien er indrukwekkend uit en hartstikke leuk om vrienden en familie mee te verrassen.
15 - 30 minuten
Koud gerookte gevulde eitjes
Een gevuld eitje mag eigenlijk op geen enkel goed feestje ontbreken. Ook niet op een barbecue feestje. Maar dan moet je wel de eitjes roken.
15 - 30 minuten
Turkse kofte van de grillplaat
Wij maakten heerlijke sappige Turkse köfte als snack op onze grillplaat met ui, verse munt en natuurlijk knoflook.
15 - 30 minuten
Fajitas van de grillplaat
Fajitas is een tex-mex gerecht dat als streetfood tijdens de lunch gegeten wordt. Wij hebben geweldige fajitas gemaakt met skirtsteak.
15 - 30 minuten
Broodje ceasar salad van de grillplaat
We maakten gegrilde kip met een heerlijke Caesar salade. Dit geweldig goed gevuld stokbrood is heel mooi om te delen.
15 - 30 minuten
Gegrilde zeebaars met salsa verde
Zeebaars is een makkelijke vis om te grillen en klaar in 15 tot 20 minuten. Wij maakten een frisse salsa verde waar we de vis in marineren.
15 - 30 minuten
Tongfilet met citroen en ui in folie
Tong uit de pan met een beetje peper en zout en wat boter is het lekkerst maar je kan hem nog veel makkelijker in de folie bereiden
15 - 30 minuten
Honing boter zalm met chimichurri
Honing boter is van zichzelf al lekker maar als je het op zalm smeert dan wordt het helemaal een feestje.
15 - 30 minuten
Geroosterde aardappeltjes met skirt steak
De combinatie van aardappels en steak is een geweldige basis voor een heerlijke barbecuemaaltijd.
15 - 30 minuten
Koolvis garam masala
We gebruikten een garam masala kruidenmix om verse koolvisfilet en een tomatensaus op smaak te brengen.
15 - 30 minuten
Tomatensalsa met munt
Wat doe je als je nog verse munt en een bak tomaten in de koelkast hebt staan? Dan maak je salsa. Deze extra frisse salsa past perfect bij een pittig stukje kip.
15 - 30 minuten
Zoete chimichurri met honing
Wij hebben een zoete chimichurri gemaakt met honing waardoor het een stuk milder wordt zonder dat het de typische chimichurri kick kwijt raakt.
Pagina's:
1
2
3
4
5
6
7
...
14
»