Alle recepten
Rundvlees
Varkensvlees
Gevogelte
Brood en pizza
Lam
Vis
Bijna vegetarisch
Dry-rubs
Sauzen
Nagerechten
Wild
Overige
Tips en tricks
Bereiding
Techniek
Handig
BBQ cateraars
Reviews
Accessoire
Barbecue
Boek
Brandstof
Marinade
Rub
Saus
Menu
Skip to content
In English
over ons
samenwerken
shop
Menu
Alle recepten
Rundvlees
Varkensvlees
Gevogelte
Brood en pizza
Lam
Vis
Bijna vegetarisch
Dry-rubs
Sauzen
Nagerechten
Wild
Overige
Tips en tricks
Bereiding
Techniek
Handig
BBQ cateraars
Reviews
Accessoire
Barbecue
Boek
Brandstof
Marinade
Rub
Saus
Home
/
15 - 30 minuten
/
Pagina 2
15 - 30 minuten
Zoete chimichurri met honing
Wij hebben een zoete chimichurri gemaakt met honing waardoor het een stuk milder wordt zonder dat het de typische chimichurri kick kwijt raakt.
15 - 30 minuten
Carne asada met geroosterde salsa
Carna asada betekent geroosterd vlees en wordt vaak geserveerd als tortilla. We hebben er een geroosterde salsa bij gemaakt.
15 - 30 minuten
Courgette burgers van de grillplaat
We kwamen op social media regelmatig courgette koekjes tegen die we verbouwd hebben naar lekkere burgers.
15 - 30 minuten
Zalmtortilla van de barbecue
We proberen thuis steeds meer vis te eten. Niet iedereen was meteen enthousiast maar deze zalmtortilla’s staan al op de lijst om vaker te maken.
15 - 30 minuten
Gegrild stokbrood met mozzarella en worst
Choripan is een chorizo worst op een broodje (of pan). Wij maakten onze eigen Europese variant met stokbrood en mozzarella.
15 - 30 minuten
In cola gemarineerde longhaas
We hebben deze longhaas spiesen malser en lekkerder gemaakt met een heerlijke cola marinade.
15 - 30 minuten
Kebab van ribeye
We maakten een heerlijke kebab van een hele ribeye roast. We kruiden het vlees met de traditionele kruiden maar nu inclusief sumak.
15 - 30 minuten
Garnaal pizza uit de barbecue
De meeste pizza's zijn niet het voorbeeld van een gezonde maaltijd. Dus soms is het een goed idee om een lichtere pizza te maken.
15 - 30 minuten
Pasta salade met asperge en zalm
Deze pasta salade combineert sappige gegrilde zalm en groene asperges met pasta en een lichte dressing. Een makkelijk en gezond gerecht van de barbecue.
15 - 30 minuten
Gerookte beenmerg met salsa verde
Beenmerg is misschien wel het meest decadente gerecht op een barbecue feestje. Echte liefhebbers kan je echt verrassen met dit recept.
15 - 30 minuten
Surf and turf van de grillplaat
Surf and turf is een decadent gerecht waarin rundvlees en vis, schaaldieren of zeevruchten gecombineerd wordt.
15 - 30 minuten
Kaas roomsaus
Deze kaas roomsaus is gemaakt met een basis van boter en knoflook en witte wijn. De Parmezaanse kaas zorgt voor een rijke en hartige smaak.
Pagina's:
«
1
2
3
4
5
6
7
...
14
»