Alle recepten
Rundvlees
Varkensvlees
Gevogelte
Brood en pizza
Lam
Vis
Bijna vegetarisch
Dry-rubs
Sauzen
Nagerechten
Wild
Overige
Tips en tricks
Bereiding
Techniek
Handig
BBQ cateraars
Reviews
Accessoire
Barbecue
Boek
Brandstof
Marinade
Rub
Saus
Menu
Skip to content
In English
over ons
samenwerken
shop
Menu
Alle recepten
Rundvlees
Varkensvlees
Gevogelte
Brood en pizza
Lam
Vis
Bijna vegetarisch
Dry-rubs
Sauzen
Nagerechten
Wild
Overige
Tips en tricks
Bereiding
Techniek
Handig
BBQ cateraars
Reviews
Accessoire
Barbecue
Boek
Brandstof
Marinade
Rub
Saus
Home
/
15 - 30 minuten
/
Pagina 4
15 - 30 minuten
Mac and cheese uit de skillet met buikspek
Deze mac and cheese is een subtiele variant van de hysterische Amerikaanse variant en misschien ook wel lekkerder.
15 - 30 minuten
Shoarma van lamsbout
In Nederland is de meeste shoarma gemaakt van varkensvlees. Maar echte shoarma is oorspronkelijk van lamsvlees.
15 - 30 minuten
Skirtsteak fajitas in bier marinade
Skirtsteak fajitas is een makkelijk en heerlijk receptje om doordeweeks de barbecue voor aan te steken.
15 - 30 minuten
Kipspiezen met ananas en ui
Wordt het zomer dan rijg je wat kippendijen aan spiezen met verse ananas en ui. Een geweldige combinatie.
15 - 30 minuten
Zoet zure radijsjes
We hebben een moestuintje radijs verandert in een lekker knapperige en kleurrijke toevoeging voor een mooi broodje.
15 - 30 minuten
Broodje kipfilet wasabi
Wij hebben met verse wasabi pasta een krokante laagje gemaakt om een kipfilet en daar een geweldig broodje mee gemaakt.
15 - 30 minuten
Koreaanse tortilla met gember aiolie
Wij maakten geweldige Koreaanse tortilla's op een grillplaat boven open vuur. Daar serveerden we Koreaanse zuurkool en gember aïoli bij.
15 - 30 minuten
Louisiana Hot Sauce
Deze Louisiana Hot Sauce is een hete saus variant waar van er vele, vele zijn en dient als basis voor Buffalo Hot Wings saus.
15 - 30 minuten
Barbecue jalapeño poppers
De jalapeño popper is de perfecte snack. Romige kaas, de mild pittige peper en de zoute spek en een lekkere klodder barbecuesaus.
15 - 30 minuten
Gevulde poblano peper met skirtsteak
Wij hebben poblano pepers gevuld met rijst, bonen, mais, skirsteak en kaas. Het is bijna een omgekeerde fajita zonder de tortilla.
15 - 30 minuten
Suiker en zout dry rub voor steak
Een geweldige steak moet smaken als een goeie steak. Wij gebruiken suiker en zout om een T-bone op smaak te brengen.
15 - 30 minuten
Blauwe bessen bbq saus
Deze blauwe bessen bbq saus met blauwe bessen smaakt perfect bij varkensvlees zoals beenham of spareribs maar ook bij gegrilde kip.
Pagina's:
«
1
2
3
4
5
6
7
...
14
»