Alle recepten
Rundvlees
Varkensvlees
Gevogelte
Brood en pizza
Lam
Vis
Bijna vegetarisch
Dry-rubs
Sauzen
Nagerechten
Wild
Overige
Tips en tricks
Bereiding
Techniek
Handig
BBQ cateraars
Reviews
Accessoire
Barbecue
Boek
Brandstof
Marinade
Rub
Saus
Menu
Skip to content
In English
over ons
samenwerken
shop
Menu
Alle recepten
Rundvlees
Varkensvlees
Gevogelte
Brood en pizza
Lam
Vis
Bijna vegetarisch
Dry-rubs
Sauzen
Nagerechten
Wild
Overige
Tips en tricks
Bereiding
Techniek
Handig
BBQ cateraars
Reviews
Accessoire
Barbecue
Boek
Brandstof
Marinade
Rub
Saus
Home
/
2 - 3 uur
2 - 3 uur
Spareribs in appel siroop
Deze spareribs in appel siroop zijn klaar in 2 a 3 uur en zijn ook nog eens lekker zoet. Dat kan haast niet beter toch?
2 - 3 uur
Broodje barbacoa met runderwang
Barbacoa is Mexicaans stoofvlees. Wij stoofden heerlijke gerookte runderwangen voor een paar geweldige broodjes.
2 - 3 uur
Loaded nachos van de barbecue
Een bak nacho chips met een lekker dip sausje is een geweldige snack. Maar loaded nachos zijn een complete maaltijd.
2 - 3 uur
Krabbetjes van het spit met hete aardbeienjam saus
Na het proeven van deze krabbetjes, en dan vooral de saus, wisten we dat we dit recept graag wilden delen.
2 - 3 uur
Portugese trinchado
Een Portugese Trinchado is een heerlijke stoofpot waarbij de geur alleen al je gasten naar de tuin doet leiden.
2 - 3 uur
Spaanse krabbetjes aan het spit
Deze Spaanse krabbetjes passen geweldig op een tapas menu maar zijn ook heerlijk als dikke snack bij een goed biertje.
2 - 3 uur
Brazilaans gemarineerde spareribs
In Braziliƫ worden spareribs over het algemeen op smaak gebracht met een zure marinade die het vlees meteen heerlijk mals maakt.
2 - 3 uur
Limburgs zuurvlees van de barbecue
Limburgs zuurvlees is een favoriet tijdens vakanties in het zuiden van Limburg. Een lekkere stoof die je het hele jaar kunt eten.
2 - 3 uur
Gerookte gehaktballen in bier-kaassaus
Ben je wel een beetje klaar met de doorsnee gehaktbal? Dan hebben we hier de gerookte gehaktbal in een pittige kaassaus.
2 - 3 uur
Warm gerookte zalm met dille citroen saus
Deze warm gerookte zalm kost wat tijd om voor te bereiden maar dan serveer je samen met de saus wel wat geweldigs.
2 - 3 uur
Beenham met krokante zwoerd
Wil je weten hoe je beenham bereid met een krokante zwoerd. Wij hebben het perfecte recept voor mals en sappig vlees met een knapperige huid.
2 - 3 uur
Gegrilde gans met gebakken aardappeltjes
Gegrilde gans is een prachtig stuk vlees met een goudbruine buitenkant en heerlijk mals en sappig vlees. Wij gaan je uitleggen hoe je dat doet.
Pagina's:
1
2
3
»