Alle recepten
Rundvlees
Varkensvlees
Gevogelte
Brood en pizza
Lam
Vis
Bijna vegetarisch
Dry-rubs
Sauzen
Nagerechten
Wild
Overige
Tips en tricks
Bereiding
Techniek
Handig
BBQ cateraars
Reviews
Accessoire
Barbecue
Boek
Brandstof
Marinade
Rub
Saus
Menu
Skip to content
In English
over ons
samenwerken
shop
Menu
Alle recepten
Rundvlees
Varkensvlees
Gevogelte
Brood en pizza
Lam
Vis
Bijna vegetarisch
Dry-rubs
Sauzen
Nagerechten
Wild
Overige
Tips en tricks
Bereiding
Techniek
Handig
BBQ cateraars
Reviews
Accessoire
Barbecue
Boek
Brandstof
Marinade
Rub
Saus
Home
/
30 - 60 minuten
/
Pagina 2
30 - 60 minuten
Italiaanse lamskoteletjes Scottadito
Scottadito is een heerlijk Italiaans gerecht dat gemaakt is voor de barbecue met een gloepend hete grillplaat.
30 - 60 minuten
Broodje ribeye met burrata gerookte knoflook en sjalot
Een broodje met knoflook, sjalot en romige buratta kaas is al geweldig. Maar met een paar mooie plakken ribeye heb je helemaal een geweldig broodje.
30 - 60 minuten
Gemarineerde hamburgers
Deze gemarineerde hamburgers zijn zo lekker en sappig dat je zeker een stapel servetten op tafel moet zetten.
30 - 60 minuten
Marokkaanse kip in yoghurt marinade
De Marokkaanse keuken staat bekend om zijn gedurfde smaken en dat is met deze kippendijen in een yoghurt marinade niet anders.
30 - 60 minuten
Souvlaki van buikspek
Dit eenvoudige recept voor souvlaki van buikspek is één van de makkelijkste manieren om kennis te maken met de Griekse keuken.
30 - 60 minuten
Runder rollade met roomkaas
Een rollade ziet er misschien indrukwekkend uit maar is best makkelijk te maken. Deze bavette hebben we gevuld met roomkaas.
30 - 60 minuten
Gegrilde kip met granaatappel melasse
De marinade van granaatappel melasse geeft deze kip een heerlijke zoet/bittere smaak en een glimmend laagje saus.
30 - 60 minuten
Shoarma van varkensvlees
In Nederland eten wij heel veel shoarma van varkensvlees. dat is natuurlijk raar maar toch ook weer niet.
30 - 60 minuten
Bife de Tira met caponata salade
Bife de tira is een in de lengte gesneden entrecote. Het is een spectaculair stuk vlees waar je een grotere groep vrienden kunt voeden.
30 - 60 minuten
Italiaanse Caponata salade
De caponata salade is een Sicilaanse warme salade die in Italië met brood als bijgerecht geserveerd wordt.
30 - 60 minuten
Kaas en spek broodpudding
Deze kaas en spek broodpudding is een heerlijke mix tussen een tosti, wentelteef en quiche. Geweldig als ontbijt en brunch.
30 - 60 minuten
Duitse schwenkbraten van de schwenkgrill
Schwenkbraten is wat ons het hoogtepunt van de Duitse keuken. Mals varkensvlees gemarineerd en geserveerd met heel veel ui.
Pagina's:
«
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
»