Alle recepten
Rundvlees
Varkensvlees
Gevogelte
Brood en pizza
Lam
Vis
Bijna vegetarisch
Dry-rubs
Sauzen
Nagerechten
Wild
Overige
Tips en tricks
Bereiding
Techniek
Handig
BBQ cateraars
Reviews
Accessoire
Barbecue
Boek
Brandstof
Marinade
Rub
Saus
Menu
Skip to content
In English
over ons
samenwerken
shop
Menu
Alle recepten
Rundvlees
Varkensvlees
Gevogelte
Brood en pizza
Lam
Vis
Bijna vegetarisch
Dry-rubs
Sauzen
Nagerechten
Wild
Overige
Tips en tricks
Bereiding
Techniek
Handig
BBQ cateraars
Reviews
Accessoire
Barbecue
Boek
Brandstof
Marinade
Rub
Saus
Home
/
30 - 60 minuten
/
Pagina 3
30 - 60 minuten
Braadslee met appel, aardappel en worst
Gooi appels en gekookte aardappels met ui en worst in een braadslede voor het makkelijkste herfstrecept.
30 - 60 minuten
Fajitas met Iberico ribfingers
Deze fajitas zijn een beetje pittig maar de gegrilde groenten geven de juiste balans en het ziet er meteen heel zonnig uit.
30 - 60 minuten
Jalapeno popper kipfilet
De jalapeño popper kipfilet is gevuld met roomkaas en jalapeño en omwikkelt met spek. Als dat niet lekker is dan weten wij het ook niet meer.
30 - 60 minuten
Gerookte zalm op Turks brood
Wil je echt een keer een spectaculair broodje zalm op tafel zetten dan is dit het recept waar je op hebt zitten wachten.
30 - 60 minuten
Gerookte koffie burger
Wij, en vele andere hebben we begrepen, zijn altijd op zoek naar de ultieme burger. We komen met deze koffieburger in de buurt.
30 - 60 minuten
Paella van de barbecue
Wij hebben in onze achtertuin op de barbecue een geweldige paella gemaakt met chorizo en garnalen en die is echt Spaans lekker.
30 - 60 minuten
Geroosterde procureur met uien roomsaus
Als je een uitje kan snijden en de temperatuur in de gaten houden. Dan kan jij deze mooie geroosterde procureur maken.
30 - 60 minuten
Gegrilde rode kool
Gegrilde rode kool ruikt en smaakt geweldig en het ziet er ook nog eens heel mooi uit. Door het grillen krijgt de rode kool een zoete smaak.
30 - 60 minuten
Kersen-Bier saus
De makkelijkste manier om bier te integreren in een recept is er een saus mee te maken. Daarom maakten we deze kersen-bier saus.
30 - 60 minuten
Buffalo Hot Wings van de Barbecue
Buffalo hot wings zijn een perfecte snack. Zeker als je ze op de barbecue maakt met je eigen gemaakte Louisiana hot sauce.
30 - 60 minuten
Aziatisch gemarineerde tri-tip
De ster van dit recept is de marinade. Het geeft het vlees en heerlijke zoete hartige smaak die zo'n mooi stuk vlees nog lekkerder maakt.
30 - 60 minuten
Hasselback appels
Hoe mooi is het nu om het volgende barbecue feestje af te sluiten met een heerlijk appel hasselback als dessert.
Pagina's:
«
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
»