Alle recepten
Rundvlees
Varkensvlees
Gevogelte
Brood en pizza
Lam
Vis
Bijna vegetarisch
Dry-rubs
Sauzen
Nagerechten
Wild
Overige
Tips en tricks
Bereiding
Techniek
Handig
BBQ cateraars
Reviews
Accessoire
Barbecue
Boek
Brandstof
Marinade
Rub
Saus
Menu
Skip to content
In English
over ons
samenwerken
shop
Menu
Alle recepten
Rundvlees
Varkensvlees
Gevogelte
Brood en pizza
Lam
Vis
Bijna vegetarisch
Dry-rubs
Sauzen
Nagerechten
Wild
Overige
Tips en tricks
Bereiding
Techniek
Handig
BBQ cateraars
Reviews
Accessoire
Barbecue
Boek
Brandstof
Marinade
Rub
Saus
Home
/
30 - 60 minuten
/
Pagina 4
30 - 60 minuten
Griekse Hotdogs
Dit is de hotdog die je komende zomer zou kunnen bestellen op het strand op Rodos. Of je maakt ze natuurlijk lekker zelf in de achtertuin.
30 - 60 minuten
Caribische drumsticks met rijst
Deze Caribische drumsticks hebben net genoeg pit om het spannend te houden zonder dat je bang hoeft te zijn dat je je mond brand.
30 - 60 minuten
De perfecte gepofte aardappel
We maken al jaren gepofte aardappels maar deze keer hebben we de perfecte manier gevonden om de lekkerste te maken.
30 - 60 minuten
Sukade gemarineerd in olijven tapenade
Wij hebben een kant en klare olijven tapenade gebruikt om een sukade mee te marineren. Dit was een geslaagd experiment.
30 - 60 minuten
Nachos met gerookte worst
Voor de meeste mensen zijn nachos de perfecte snack. En als je goeie nachos maakt dan hoef je ook geen avondeten te maken.
30 - 60 minuten
Picanha met kruidenkorst
Picanha is van zichzelf een prachtig stuk vlees. Maar deze hebben we voorzien van een dikke korst met verse kruiden.
30 - 60 minuten
Gegrilde ananas met pittige sinaasappelsaus
Wij zijn gek op verse ananas en zeker als is gegrild is. Weet je wat nog lekkerder is. Gegrilde ananas met een pittige sinaasappelsaus.
30 - 60 minuten
Pizza quiche uit de skillet
Je kent misschien al de pizzaburger of de pizzamuffin. Wij maakten een pizza quiche. Een quiche uit de skillet met heel veel kaas, tomaat en salami.
30 - 60 minuten
Hertenrack met kruidenkorst
Met dit hertenrack met kruidenkorst heb je een zeer smakelijk stukje vlees dat elke liefhebber van wild zeker kan waarderen.
30 - 60 minuten
Beef Wellington van de barbecue
Beef Wellington is een prachtig gerecht dat verschillende smaken combineert waardoor het een complete maaltijd op zich is.
30 - 60 minuten
Gerookte uitjes
Deze gerookte uitjes zijn heerlijk zacht en smaken geweldig bij geroosterde aardappeltjes of op een dikke burger.
30 - 60 minuten
Feeststol van de barbecue
Met Kerst en Pasen hoort er een feeststol op tafel te staan. En hoe leuk is het als je die zelf hebt gemaakt in de barbecue.
Pagina's:
«
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
»