Alle recepten
Rundvlees
Varkensvlees
Gevogelte
Brood en pizza
Lam
Vis
Bijna vegetarisch
Dry-rubs
Sauzen
Nagerechten
Wild
Overige
Tips en tricks
Bereiding
Techniek
Handig
BBQ cateraars
Reviews
Accessoire
Barbecue
Boek
Brandstof
Marinade
Rub
Saus
Menu
Skip to content
In English
over ons
samenwerken
shop
Menu
Alle recepten
Rundvlees
Varkensvlees
Gevogelte
Brood en pizza
Lam
Vis
Bijna vegetarisch
Dry-rubs
Sauzen
Nagerechten
Wild
Overige
Tips en tricks
Bereiding
Techniek
Handig
BBQ cateraars
Reviews
Accessoire
Barbecue
Boek
Brandstof
Marinade
Rub
Saus
Home
/
5 minuten
5 minuten
Chimichurri met basilicum en zongedroogde tomaatjes
Deze iets zoetere chimichurri past niet alleen perfect bij een mooie steak maar ook bij vis en over een lekkere salade.
5 minuten
De pizza hawaii die wel mag
Die hetze tegen ananas op pizza moet maar eens afgelopen zijn. Laat de pizzapolitie zien dat je je eigen keuzes durft te maken.
5 minuten
Augurk pizza
Een augurk pizza is niet de meest voor de hand liggende keuze. Het is juist de onverwachte combinatie die deze pizza zo geweldig maakt.
5 minuten
Pittige augurken
Deze pittige augurken met een behoorlijke kick gooi je op je hamburger of broodje beenham. Al smaken ze ook geweldig zo uit het vuistje.
5 minuten
Verse pesto met munt en basilicum
Deze pesto met munt en basilicum is een frisse saus die perfect is voor pastagerechten, gegrild vlees of gewoon als dipsaus.
5 minuten
Tonijnsteak met citroendressing
Gegrilde tonijn is zo stevig dat je het kan eten als steak. Wij hebben een makkelijk recept voor heerlijke gegrilde tonijnsteak.
5 minuten
Zwarte knoflook dry rub
We hebben met zwarte knoflook granulaat een simpele dry rub gemaakt. die je kunt gebruiken op spareribs, kip of een dikke steak.
5 minuten
De beste dry rub voor spareribs
Zoek je een dry rub voor spareribs die iedereen lekker vindt? Dit is de dry rub die je op voorraad gaat houden.
5 minuten
Big Bob Gibson Bar-B-Q White Sauce
Big Bob Gibson Bar-B-Q White Sauce is een unieke saus tussen al die rode, zoete sausen die je al kent. Dit is onze versie.
5 minuten
Groene asperges van de barbecue
Groene asperges zijn heel makkelijk op de barbecue te grillen. Je hoeft ze niet voor te koken en ze zijn in een paar minuten klaar.
5 minuten
Chimichurri rub
Deze chimichurri dryrub is een goed begin om het idee van authentieke chimichurri over te brengen in een droge kruidenmix. Maar zeker geen vervanging.
5 minuten
Pulled lamb met harissa
Pulled lamb smaakt geweldig en is helemaal perfect op een broodje. Samen met je eigen harissa en een lekkere salade is het helemaal feest.
Pagina's:
1
2
»