Cote de Boes

De beurt is aan Jeroen van Cote de Boes. Na het behalen van een koksdiploma en een voorliefde voor lekker eten heeft hij zich gestort in het barbecueën. En niet onverdienstelijk.

Wat maakt Cote de Boes uniek ten opzichte van de welbekende slagerij cateraars?

Elke offerte die wordt verstuurd, is volledig maatwerk aan de hand van de wensen van de klant. Wij nemen tijdens de catering alles uit handen van de klant. Alles wordt op locatie vers bereid, zoals diverse soorten vlees, heerlijke salades, stokbrood met huisgemaakte kruidenboter.

Zelfs het servies en bestek kan Cote de Boes verzorgen. Ook de vuile vaat nemen we weer mee.

Wat voor barbecue kan je bij Cote de Boes verwachten?

Producten zoals picanha, longhaas, pulled pork, spareribs, lamsrack en natuurlijk de côte de boe(uf)s worden door ons veelvuldig bereid door middel van de indirecte grillmethode. Deze stukken vlees hebben vaak een langere bereidingstijd nodig, maar de smaaksensatie is subliem. Dit alles wordt bereidt door enthousiaste koks, wat het geheel tot een geweldige beleving maakt.

Heeft Cote de Boes een eigen stijl wat betreft aankleding?

Wij komen op locatie met een complete buitenkeuken van 3 x 3 meter. Bekijk de foto’s of neem een kijkje op de website om een impressie te krijgen.

Waar wordt alles op bereid?

Kogelbarbecues, Ugly drum smoker en zelfs een aparte barbecue voor vegetarische gerechten. In de nabije toekomst komt hier ook een keramische barbecue bij.

Zijn er grenzen aan de hoeveelheid gasten?

0 tot 150 gasten, maar uiteraard is alles bespreekbaar.

Waar staan jullie het liefst?

Feesten, partijen, bruiloften, bedrijfsfeesten, verjaardagen, vrijgezellenfeesten of gewoon bij de mensen thuis in de achtertuin.

Is barbecueën in Nederland een korte hype of zijn we dat al voorbij?

Er is natuurlijk wel een hype ontstaan de afgelopen jaren door bijvoorbeeld de programma’s op tv, maar mensen in Nederland raken steeds meer bourgondisch ingesteld en worden bewuster van hetgeen ze op tafel zetten. Buiten koken neemt hierbij een voorname plaats in. Gezellig met het hele gezelschap buiten genieten al dan niet met een borrel in de hand.

Ik ben er dan ook van overtuigd dan de barbecue een steeds prominentere plaats krijgt bij veel huishoudens in Nederland.

Is er nog iets dat je kwijt wilt?

Bent u geïnteresseerd in een geheel verzorgde barbecue door Cote de Boes, neem gerust contact op en na het bespreken van uw wensen zal ik een vrijblijvende offerte doen toekomen.

Ook voor een leerzame interactieve maar vooral ook gezellige barbecueworkshop bent u bij Cote de Boes aan het goede adres.

Hoe/waar ben je te boeken?

Via het inschrijfformulier op de website www.cotedeboes.nl

Via de mail info@cotedeboes.nl

Via de telefoon 06 26710086

Sommige links in dit bericht zijn affiliate links. Als je erop klikt om een ​​aankoop te doen, verdienen wij een commissie zonder extra kosten voor jou.

Deel, like of reageer

BBQ-heldenDeze BBQ-Helden zijn Harco en Erik. En wij gaan ervoor zorgen dat jij met meer zelfvertrouwen achter de barbecue staat.

Meer over ons

Vuur en Rook