Alle recepten
Rundvlees
Varkensvlees
Gevogelte
Brood en pizza
Lam
Vis
Bijna vegetarisch
Dry-rubs
Sauzen
Nagerechten
Wild
Overige
Tips en tricks
Bereiding
Techniek
Handig
BBQ cateraars
Reviews
Accessoire
Barbecue
Boek
Brandstof
Marinade
Rub
Saus
Menu
Skip to content
In English
over ons
samenwerken
shop
Menu
Alle recepten
Rundvlees
Varkensvlees
Gevogelte
Brood en pizza
Lam
Vis
Bijna vegetarisch
Dry-rubs
Sauzen
Nagerechten
Wild
Overige
Tips en tricks
Bereiding
Techniek
Handig
BBQ cateraars
Reviews
Accessoire
Barbecue
Boek
Brandstof
Marinade
Rub
Saus
Home
/
120 - 150°
120 - 150°
Cola pulled beef
Wij maakten geweldige pulled beef in een zoete en licht pittige cola saus. Je hebt waarschijnlijk nog nooit zulke lekkere pulled beef gegeten.
120 - 150°
Oer-Hollandsche speklapjes
Iedereen in Nederland die wel eens een barbecuefeestje heeft gehad kent de oer-Hollandsche speklap.
120 - 150°
Spaanse knoflook drumsticks
Deze Spaanse knoflook drumsticks moet je echt een keer geprobeerd hebben. Ze zijn mals en sappig en milder van smaak dan je zou verwachten.
120 - 150°
Jalapeno spek crackers
Dit is een geweldige snack. Spek, bruine suiker met een pepertje op een cracker. Ze zijn uitermate verslavend en op voordat je het doorhebt.
120 - 150°
Chili knoflookboter
Deze chili knoflookboter is een lekker basisrecept om je gerechten mee op smaak te brengen of om gewoon op een broodje te smeren.
120 - 150°
Gerookte worst en druiven
Zoet-zure bommetjes met gekarameliseerd ui en gerookte worst maakt een geweldig recept dat heel goed bij de herfst past.
120 - 150°
Zalmtortilla van de barbecue
We proberen thuis steeds meer vis te eten. Niet iedereen was meteen enthousiast maar deze zalmtortilla’s staan al op de lijst om vaker te maken.
120 - 150°
Pork hammer uit de smoker
De pork hammer is stoer vlees dat vraagt om een low and slow bereiding met rook en zoete bbq saus tot het vlees bijna van het bot valt.
120 - 150°
Griekse gehaktballetjes of keftedes van de barbecue
Deze Griekse keftedes zijn een heerlijke combinatie van ingrediënten en grillen die de Griekse keuken zo lekker maken.
120 - 150°
Burnt ends van tri-tip
Deze burnt ends van tri-tip zijn een viering van vlees, rook en barbecuesaus. Dit recept is een traktatie voor elke vleesliefhebber.
120 - 150°
Makkelijke stoofschotel van lamsbout
Deze heerlijke stoofschotel met gerookte lamsbout is een perfecte maaltijd voor een frisse lente- of koude herfstavond.
120 - 150°
Broodje barbacoa met runderwang
Barbacoa is Mexicaans stoofvlees. Wij stoofden heerlijke gerookte runderwangen voor een paar geweldige broodjes.
Pagina's:
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
»