Alle recepten
Rundvlees
Varkensvlees
Gevogelte
Brood en pizza
Lam
Vis
Bijna vegetarisch
Dry-rubs
Sauzen
Nagerechten
Wild
Overige
Tips en tricks
Bereiding
Techniek
Handig
BBQ cateraars
Reviews
Accessoire
Barbecue
Boek
Brandstof
Marinade
Rub
Saus
Menu
Skip to content
In English
over ons
samenwerken
shop
Menu
Alle recepten
Rundvlees
Varkensvlees
Gevogelte
Brood en pizza
Lam
Vis
Bijna vegetarisch
Dry-rubs
Sauzen
Nagerechten
Wild
Overige
Tips en tricks
Bereiding
Techniek
Handig
BBQ cateraars
Reviews
Accessoire
Barbecue
Boek
Brandstof
Marinade
Rub
Saus
Home
/
120 - 150°
/
Pagina 3
120 - 150°
Texas style brisket met koffie rub
Deze Texas Style brisket geeft een geweldig sappige, malse en smaakvolle brisket die je met trots laat proeven op je volgende bbq feestje
120 - 150°
Portugese trinchado
Een Portugese Trinchado is een heerlijke stoofpot waarbij de geur alleen al je gasten naar de tuin doet leiden.
120 - 150°
Pulled chicken uit de smoker
Wat ons betreft is pulled chicken gewoon super sappige kip. En wij weten namelijk precies hoe we dat moeten bereiden. En jij nu ook.
120 - 150°
BBQ gehaktbal broodje bladerdeeg
Wij hebben weer een lekkere snack gemaakt. Een gerookte gehaktbal verpakt in knapperig bladerdeeg.
120 - 150°
Geroosterde procureur met uien roomsaus
Als je een uitje kan snijden en de temperatuur in de gaten houden. Dan kan jij deze mooie geroosterde procureur maken.
120 - 150°
Sambal rollade van de barbecue
Wij vonden de makkelijkste smaakmaker voor een oer-Hollandsche varkensrollade. oer-Hollandsche sambal.
120 - 150°
Gegrilde kippendij met aspergesaus
De aspergesaus geeft een geconcentreerde aspergesmaak waar we zo gek op zijn. Hij past geweldig bij vis, gerookte ham of kippendijen.
120 - 150°
Buffalo Hot Wings van de Barbecue
Buffalo hot wings zijn een perfecte snack. Zeker als je ze op de barbecue maakt met je eigen gemaakte Louisiana hot sauce.
120 - 150°
Broodje brisket van brisket ear
De brisket ear is een prachtig stuk vlees om te bereiden als je wil genieten van brisket zonder dat je meteen een kapitaal kwijt bent.
120 - 150°
Limburgs zuurvlees van de barbecue
Limburgs zuurvlees is een favoriet tijdens vakanties in het zuiden van Limburg. Een lekkere stoof die je het hele jaar kunt eten.
120 - 150°
Sukade gemarineerd in olijven tapenade
Wij hebben een kant en klare olijven tapenade gebruikt om een sukade mee te marineren. Dit was een geslaagd experiment.
120 - 150°
Picanha met kruidenkorst
Picanha is van zichzelf een prachtig stuk vlees. Maar deze hebben we voorzien van een dikke korst met verse kruiden.
Pagina's:
«
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
»