Alle recepten
Rundvlees
Varkensvlees
Gevogelte
Brood en pizza
Lam
Vis
Bijna vegetarisch
Dry-rubs
Sauzen
Nagerechten
Wild
Overige
Tips en tricks
Bereiding
Techniek
Handig
BBQ cateraars
Reviews
Accessoire
Barbecue
Boek
Brandstof
Marinade
Rub
Saus
Menu
Skip to content
In English
over ons
samenwerken
shop
Menu
Alle recepten
Rundvlees
Varkensvlees
Gevogelte
Brood en pizza
Lam
Vis
Bijna vegetarisch
Dry-rubs
Sauzen
Nagerechten
Wild
Overige
Tips en tricks
Bereiding
Techniek
Handig
BBQ cateraars
Reviews
Accessoire
Barbecue
Boek
Brandstof
Marinade
Rub
Saus
Home
/
120 - 150°
/
Pagina 4
120 - 150°
Oerhammetjes met mosterdsaus
Oerhammetjes zijn ontzettend lekker door de grote hoeveelheid collageen dat tijdens de low and slow bereiding omgezet wordt in gelatine.
120 - 150°
Gerookte beenmerg boter
Hou je van kruidenboter en maak je het regelmatig dan is het nu tijd om een stapje verder te gaan met deze beenmerg boter.
120 - 150°
Gerookte uitjes
Deze gerookte uitjes zijn heerlijk zacht en smaken geweldig bij geroosterde aardappeltjes of op een dikke burger.
120 - 150°
Short ribs met koffie cacao dry rub
Koffie en rundvlees gaat heel goed samen. Doe je hier ook nog cacao bij dan heb je helemaal een geweldige combinatie.
120 - 150°
Rundvlees ragout uit de dutch oven
Nu we weten we dat zelfgemaakte ragout echt zoveel lekkerder is dan uit blik willen we eigenlijk niet anders meer.
120 - 150°
Ribeye met geroosterde tomaat
We hebben een geweldige ribeye opgeleukt met een hele grove ketchup, oftewel geroosterde tomaatjes.
120 - 150°
Karbonade gemarineerd in whisky
We hadden een fles bourbon in de kast staan en daar hebben we een paar prachtige karbonades in gemarineerd.
120 - 150°
Gerookte tri-tip met tomaat basilicum salsa
Tri-tip is een geweldig stukje vlees dat je bijna niet kunt verpesten. Deze keer hebben we het gerookt en geserveerd met een frisse salsa.
120 - 150°
Kippenvleugels gemarineerd in pindakaas
Weet je dat je met pindakaas ook een goeie marinade kunt maken? Wij hebben het geprobeerd en gaan het zeker vaker doen.
120 - 150°
Sticky bbq chicken
Deze kippendijen zijn gerookt tot ze supermals zijn en ze makkelijk van het botje getrokken kunnen worden. iedereen vindt ze fantastisch.
120 - 150°
Bourbon vanille burnt ends van procureur
We hadden procureur in de koelkast en het was weer eens tijd voor burnt ends dus besloten we om deze bourbon vanille burnt ends te maken.
120 - 150°
Zwarte peper rib roast
Wij zijn niet vies van een mooie dry rub. Wij hebben een dry rub gemaakt met als basis zwarte peper voor een prachtige rib roast.
Pagina's:
«
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
»