Alle recepten
Rundvlees
Varkensvlees
Gevogelte
Brood en pizza
Lam
Vis
Bijna vegetarisch
Dry-rubs
Sauzen
Nagerechten
Wild
Overige
Tips en tricks
Bereiding
Techniek
Handig
BBQ cateraars
Reviews
Accessoire
Barbecue
Boek
Brandstof
Marinade
Rub
Saus
Menu
Skip to content
In English
over ons
samenwerken
shop
Menu
Alle recepten
Rundvlees
Varkensvlees
Gevogelte
Brood en pizza
Lam
Vis
Bijna vegetarisch
Dry-rubs
Sauzen
Nagerechten
Wild
Overige
Tips en tricks
Bereiding
Techniek
Handig
BBQ cateraars
Reviews
Accessoire
Barbecue
Boek
Brandstof
Marinade
Rub
Saus
Home
/
190 - 230°
190 - 230°
Mega bavette pinwheel
Deze sappige gevulde steaks zien er indrukwekkend uit en hartstikke leuk om vrienden en familie mee te verrassen.
190 - 230°
Broodje knakworst van de barbecue
Dit met knakworst gevuld brood is een geweldig gerecht voor het ontbijt na een leuk barbecue feestje
190 - 230°
Turkse kofte van de grillplaat
Wij maakten heerlijke sappige Turkse köfte als snack op onze grillplaat met ui, verse munt en natuurlijk knoflook.
190 - 230°
Fajitas van de grillplaat
Fajitas is een tex-mex gerecht dat als streetfood tijdens de lunch gegeten wordt. Wij hebben geweldige fajitas gemaakt met skirtsteak.
190 - 230°
Broodje ceasar salad van de grillplaat
We maakten gegrilde kip met een heerlijke Caesar salade. Dit geweldig goed gevuld stokbrood is heel mooi om te delen.
190 - 230°
Witte bonenschotel met gegrilde tarbot
Deze witte bonenschotel is een echt Italiaans recept dat vooral in Toscane gegeten wordt met vis. Wij grilden een mooie tarbot filet.
190 - 230°
Pulled beef smash burger
Deze keer hebben we de ultieme smash burger gemaakt met een grote schep krokant gegrilde pulled beef. Begin je al honger te krijgen?
190 - 230°
Gegrilde zeebaars met salsa verde
Zeebaars is een makkelijke vis om te grillen en klaar in 15 tot 20 minuten. Wij maakten een frisse salsa verde waar we de vis in marineren.
190 - 230°
Kippensoep van gegrilde drumsticks
Dit is een goed gevulde kippensoep door de hele drumstick die je per portie erbij krijgt. En het is super makkelijk om te maken.
190 - 230°
Honing boter zalm met chimichurri
Honing boter is van zichzelf al lekker maar als je het op zalm smeert dan wordt het helemaal een feestje.
190 - 230°
Franse kip van het spit met aardappeltjes
Op elke Franse markt aan de kust verkopen ze gegrilde kippen met aardappeltjes. Dit is onze variant op die Franse kip van het spit.
190 - 230°
Dorito chicken tenders van de barbecue
Het geheim van deze Dorito chicken tenders zit 'm in de combinatie van die knapperige Dorito-chips en de sappige kip.
Pagina's:
1
2
3
4
5
6
7
...
19
»