Alle recepten
Rundvlees
Varkensvlees
Gevogelte
Brood en pizza
Lam
Vis
Bijna vegetarisch
Dry-rubs
Sauzen
Nagerechten
Wild
Overige
Tips en tricks
Bereiding
Techniek
Handig
BBQ cateraars
Reviews
Accessoire
Barbecue
Boek
Brandstof
Marinade
Rub
Saus
Menu
Skip to content
In English
over ons
samenwerken
shop
Menu
Alle recepten
Rundvlees
Varkensvlees
Gevogelte
Brood en pizza
Lam
Vis
Bijna vegetarisch
Dry-rubs
Sauzen
Nagerechten
Wild
Overige
Tips en tricks
Bereiding
Techniek
Handig
BBQ cateraars
Reviews
Accessoire
Barbecue
Boek
Brandstof
Marinade
Rub
Saus
Home
/
190 - 230°
/
Pagina 2
190 - 230°
Geroosterde aardappeltjes met skirt steak
De combinatie van aardappels en steak is een geweldige basis voor een heerlijke barbecuemaaltijd.
190 - 230°
Koolvis garam masala
We gebruikten een garam masala kruidenmix om verse koolvisfilet en een tomatensaus op smaak te brengen.
190 - 230°
Coquilles met pesto roomsaus
Wil je jezelf of een ander eens lekker verwennen dan maak je deze heerlijke malse coquilles die in een kwartier op tafel staan.
190 - 230°
Tomatensalsa met munt
Wat doe je als je nog verse munt en een bak tomaten in de koelkast hebt staan? Dan maak je salsa. Deze extra frisse salsa past perfect bij een pittig stukje kip.
190 - 230°
Krokante karbonades van de barbecue
Deze schouderkarbonades krijgen hun krokante buitenkant door een dikke laag paneermeel en een hete pan op de barbecue.
190 - 230°
Carne asada met geroosterde salsa
Carna asada betekent geroosterd vlees en wordt vaak geserveerd als tortilla. We hebben er een geroosterde salsa bij gemaakt.
190 - 230°
Pittige aardappelschijfjes van de grillplaat
Er is niets zo Hollandsch als aardappel bij het eten. We zien deze aardappelschijfjes ook wel tijdens een tapasavond op tafel staan.
190 - 230°
Courgette burgers van de grillplaat
We kwamen op social media regelmatig courgette koekjes tegen die we verbouwd hebben naar lekkere burgers.
190 - 230°
Spareribs in appel siroop
Deze spareribs in appel siroop zijn klaar in 2 a 3 uur en zijn ook nog eens lekker zoet. Dat kan haast niet beter toch?
190 - 230°
Gegrild stokbrood met mozzarella en worst
Choripan is een chorizo worst op een broodje (of pan). Wij maakten onze eigen Europese variant met stokbrood en mozzarella.
190 - 230°
In cola gemarineerde longhaas
We hebben deze longhaas spiesen malser en lekkerder gemaakt met een heerlijke cola marinade.
190 - 230°
Kebab van ribeye
We maakten een heerlijke kebab van een hele ribeye roast. We kruiden het vlees met de traditionele kruiden maar nu inclusief sumak.
Pagina's:
«
1
2
3
4
5
6
7
...
19
»