Alle recepten
Rundvlees
Varkensvlees
Gevogelte
Brood en pizza
Lam
Vis
Bijna vegetarisch
Dry-rubs
Sauzen
Nagerechten
Wild
Overige
Tips en tricks
Bereiding
Techniek
Handig
BBQ cateraars
Reviews
Accessoire
Barbecue
Boek
Brandstof
Marinade
Rub
Saus
Menu
Skip to content
In English
over ons
samenwerken
shop
Menu
Alle recepten
Rundvlees
Varkensvlees
Gevogelte
Brood en pizza
Lam
Vis
Bijna vegetarisch
Dry-rubs
Sauzen
Nagerechten
Wild
Overige
Tips en tricks
Bereiding
Techniek
Handig
BBQ cateraars
Reviews
Accessoire
Barbecue
Boek
Brandstof
Marinade
Rub
Saus
Home
/
190 - 230°
/
Pagina 4
190 - 230°
Runder rollade met roomkaas
Een rollade ziet er misschien indrukwekkend uit maar is best makkelijk te maken. Deze bavette hebben we gevuld met roomkaas.
190 - 230°
Aardappelkroket bommetjes
Deze aardappel kroket bommetjes zijn iets pittig en een perfecte snack voor bij een paar koude biertjes.
190 - 230°
Mexicaanse Mulitas met skirt steak
Mulitas hebben wat weg van quesadillas maar dan met twee tortillas op elkaar met daartussen alles wat lekker is.
190 - 230°
Driedubbele smashburger met kaas
De driedubbele smashburger is een uitbundig feest van gehakt met een geweldige korst en net niet volledig gesmolten Hollandsche kaas.
190 - 230°
Shoarma van varkensvlees
In Nederland eten wij heel veel shoarma van varkensvlees. dat is natuurlijk raar maar toch ook weer niet.
190 - 230°
Italiaanse Caponata salade
De caponata salade is een Sicilaanse warme salade die in Italiƫ met brood als bijgerecht geserveerd wordt.
190 - 230°
Gegrilde makreel met geroosterde salsa
Makreel is een goeie vis om te grillen. Het vlees is van zichzelf lekker vet waardoor het wel wat hitte kan verdragen.
190 - 230°
Wildzwijn rack met stoofperen saus
We hebben dit wildzwijn rack extra feestelijk gemaakt door een warme saus van stoofperen te maken. Dit maakt dit recept rack dus echt een herfst gerecht.
190 - 230°
Griekse groenten van de vuurplaat
Deze gegrilde groenten krijgen een Grieks tintje door de verse oregano en munt waarmee we de groentes marineerden.
190 - 230°
Asado spareribs gemarineerd in chipotle saus
Asado is in Zuid-Amerika wat barbecue is in de rest van de wereld. Het is een evenement en tegelijkertijd een techniek om vlees te bereiden.
190 - 230°
Duitse schwenkbraten van de schwenkgrill
Schwenkbraten is wat ons het hoogtepunt van de Duitse keuken. Mals varkensvlees gemarineerd en geserveerd met heel veel ui.
190 - 230°
Cuban sandwich met Iberico pluma
Een cuban sandwich is de Cubaanse variant op een ham en kaas tosti. Wij hebben zo'n broodje gemaakt met prachtig Iberico vlees.
Pagina's:
«
1
2
3
4
5
6
7
...
19
»