Alle recepten
Rundvlees
Varkensvlees
Gevogelte
Brood en pizza
Lam
Vis
Bijna vegetarisch
Dry-rubs
Sauzen
Nagerechten
Wild
Overige
Tips en tricks
Bereiding
Techniek
Handig
BBQ cateraars
Reviews
Accessoire
Barbecue
Boek
Brandstof
Marinade
Rub
Saus
Menu
Skip to content
In English
over ons
samenwerken
shop
Menu
Alle recepten
Rundvlees
Varkensvlees
Gevogelte
Brood en pizza
Lam
Vis
Bijna vegetarisch
Dry-rubs
Sauzen
Nagerechten
Wild
Overige
Tips en tricks
Bereiding
Techniek
Handig
BBQ cateraars
Reviews
Accessoire
Barbecue
Boek
Brandstof
Marinade
Rub
Saus
Home
/
190 - 230°
/
Pagina 5
190 - 230°
Gamba’s met krieltjes van de vuurplaat
Op de vuurplaat zijn deze reuzegarnalen met mais en krieltjes één van de makkelijkste recepten om te maken.
190 - 230°
Gegrilde kreeftenstaart met kruidenboter
Kreeftenstaart heeft heerlijk zacht en zoet vlees dat gemaakt is om te grillen. Met wat gesmolten kruidenboter weet je niet wat je mee maakt.
190 - 230°
Gegrilde short ribs met sinaasappel chimichurri
Koreaanse stijl short ribs is geweldig vlees om te marineren en te grillen. Wij doen dat met een frisse sinaasappel chimichurri.
190 - 230°
Gegrilde pizza met nectarine en prosciutto
Deze nectarine pizza is de perfecte snack voor een mooie nazomer. Het is als een frisse zomer salade op een pizza. Een top combinatie.
190 - 230°
Broodje gegrilde kip met tomatensalsa
Het beste broodje gegrilde kip is de makkelijkste om te maken. Zo simpel is het. Neem gewoon een mooi stuk kipfilet, een goeie dry rub en een knap broodje.
190 - 230°
Sappige dikke hamburger
Door de combinatie van melk en wit brood krijg je gegarandeerd een sappige hamburger. Deze burgers kunnen niet mislukken.
190 - 230°
Mac and cheese uit de skillet met buikspek
Deze mac and cheese is een subtiele variant van de hysterische Amerikaanse variant en misschien ook wel lekkerder.
190 - 230°
Jalapeno popper kipfilet
De jalapeño popper kipfilet is gevuld met roomkaas en jalapeño en omwikkelt met spek. Als dat niet lekker is dan weten wij het ook niet meer.
190 - 230°
Shoarma smashburger met kaas
Deze shoarma smashburger is een geweldige combinatie van smaken en structuur dat door de gegrilde kaas echt uniek wordt.
190 - 230°
Paella van de barbecue
Wij hebben in onze achtertuin op de barbecue een geweldige paella gemaakt met chorizo en garnalen en die is echt Spaans lekker.
190 - 230°
Shoarma van lamsbout
In Nederland is de meeste shoarma gemaakt van varkensvlees. Maar echte shoarma is oorspronkelijk van lamsvlees.
190 - 230°
Kipspiezen met ananas en ui
Wordt het zomer dan rijg je wat kippendijen aan spiezen met verse ananas en ui. Een geweldige combinatie.
Pagina's:
«
1
2
3
4
5
6
7
8
...
19
»