Alle recepten
Rundvlees
Varkensvlees
Gevogelte
Brood en pizza
Lam
Vis
Bijna vegetarisch
Dry-rubs
Sauzen
Nagerechten
Wild
Overige
Tips en tricks
Bereiding
Techniek
Handig
BBQ cateraars
Reviews
Accessoire
Barbecue
Boek
Brandstof
Marinade
Rub
Saus
Menu
Skip to content
In English
over ons
samenwerken
shop
Menu
Alle recepten
Rundvlees
Varkensvlees
Gevogelte
Brood en pizza
Lam
Vis
Bijna vegetarisch
Dry-rubs
Sauzen
Nagerechten
Wild
Overige
Tips en tricks
Bereiding
Techniek
Handig
BBQ cateraars
Reviews
Accessoire
Barbecue
Boek
Brandstof
Marinade
Rub
Saus
Home
/
190 - 230°
/
Pagina 6
190 - 230°
Gegrilde rode kool
Gegrilde rode kool ruikt en smaakt geweldig en het ziet er ook nog eens heel mooi uit. Door het grillen krijgt de rode kool een zoete smaak.
190 - 230°
Kersen-Bier saus
De makkelijkste manier om bier te integreren in een recept is er een saus mee te maken. Daarom maakten we deze kersen-bier saus.
190 - 230°
Spaanse krabbetjes aan het spit
Deze Spaanse krabbetjes passen geweldig op een tapas menu maar zijn ook heerlijk als dikke snack bij een goed biertje.
190 - 230°
Hasselback appels
Hoe mooi is het nu om het volgende barbecue feestje af te sluiten met een heerlijk appel hasselback als dessert.
190 - 230°
Gegrilde diamanthaas in rode curry marinade
Deze marinade met kokosmelk, rode curry pasta en limoensap geeft precies de juiste Thaise smaak voor deze gegrilde biefstuk.
190 - 230°
De perfecte gepofte aardappel
We maken al jaren gepofte aardappels maar deze keer hebben we de perfecte manier gevonden om de lekkerste te maken.
190 - 230°
Nachos met gerookte worst
Voor de meeste mensen zijn nachos de perfecte snack. En als je goeie nachos maakt dan hoef je ook geen avondeten te maken.
190 - 230°
Suiker en zout dry rub voor steak
Een geweldige steak moet smaken als een goeie steak. Wij gebruiken suiker en zout om een T-bone op smaak te brengen.
190 - 230°
Gerookte gehaktballen in bier-kaassaus
Ben je wel een beetje klaar met de doorsnee gehaktbal? Dan hebben we hier de gerookte gehaktbal in een pittige kaassaus.
190 - 230°
Pizza quiche uit de skillet
Je kent misschien al de pizzaburger of de pizzamuffin. Wij maakten een pizza quiche. Een quiche uit de skillet met heel veel kaas, tomaat en salami.
190 - 230°
Hertenrack met kruidenkorst
Met dit hertenrack met kruidenkorst heb je een zeer smakelijk stukje vlees dat elke liefhebber van wild zeker kan waarderen.
190 - 230°
Beef Wellington van de barbecue
Beef Wellington is een prachtig gerecht dat verschillende smaken combineert waardoor het een complete maaltijd op zich is.
Pagina's:
«
1
2
3
4
5
6
7
8
9
...
19
»