Het is nu de beurt aan Low and Slow Meister en Frank Timmerhuis. Een man van weinig woorden maar dat maakt hij goed met de grootste smoker van Nederland.
Wat maakt Low and Slow Meister zo uniek ten opzichte van de welbekende slagerij cateraars?
Real American bbq, platter service dus geen buffet
Wat voor smaken kan je verwachten?
Eigen rubs en gerechten op basis van american bbq
Wat is dat voor enorm zwart ding?
De grootste smoker van Nederland, de Smokin boar II
Wat is het aantal mensen dat er tegelijk bedient kan worden?
Groepen tot 100 man is geen probleem
Op wat voor speciale plekken stonden jullie de afgelopen jaren?
THX day in belgie, Grill en Grolsch
Denk je dat barbecue echt wat gaat worden in Nederland?
Ja, ik weet t zeker, mensen zijn klaar met de verbrande speklap en uitgedroogde shaslick
Is er nog iets dat je kwijt wilt?
Wij zijn niet alleen cateraar maar maken ook custom made bbq trailers tot max 3500kg
Hoe kan je de grootste smoker van Nederland laten komen?
via onze facebook pagina of website.