Online vlees kopen bij Beef en Steak

In samenwerking met

Het online kopen van vlees begint steeds normaler te worden. En waarom niet. We kopen al jaren elektronica, kleding en witgoed online en verse producten kan je tegenwoordig ook overal online kopen.

Als je een hele goede band hebt met je slager en er echt naar uit kijkt om elke keer in de vitrine te zoeken naar een lekker stukje vlees, dan zijn wij de laatste die je dit willen ontzeggen. Maar het zou jammer zijn als je nooit online eens een lekker stuk vlees zou kopen. Wij doen dat altijd bij Beef en Steak.

Wat zijn de voordelen van online vlees kopen

Beef & Steak heeft een enorm aanbod aan producten. Probeer jij zomaar eens binnen te lopen bij een slager voor een 2½ cm dikke varkens ribkarbonade of Wagyu. Daarnaast hebben ze ook alle normale soorten vlees maar ook rubs en sausen zijn altijd op voorraad.

Je kan ook elk moment van de dag je vlees bestellen en precies aangeven wanneer je het binnen zou willen krijgen. Ook ’s avonds. Beef & Steak heeft hier Trunkers voor ingeschakeld. Als je voor 11 uur ’s ochtends besteld dan wordt jouw bestelling nog dezelfde avond tussen 17:00 tot 22:00 afgeleverd. Wil je het op een andere dag geleverd hebben dan kan dat natuurlijk ook.

Het vlees van Beef & Steak komt diepgevroren in een doos met koeltas en vrieselementen. Alle elementen zijn geheel recyclebaar. Het vlees kan zo je vriezer in. Eerder kreeg je een piepschuimen doos die je zelf weer kwijt moest. Dit is een veel betere oplossing.

En dan hou je nog een mooie koeltas over die je overal voor kunt gebruiken. Op een warme dag gaat de tas vol met koude drankjes in de auto en je kan er ook je gerookte varkensschouder uren in laten rusten als je gasten er nog niet zijn.

Wat gebeurt er als je niet thuis bent?

Je hebt zelf gekozen wanneer je geleverd wilt krijgen maar het kan onverhoopt gebeuren dat er iets tussen komt. Licht dan je buren in om het pakket in ontvangst te nemen. Dat kan je dan aangeven bij Trunkers als je de mail voor levering krijgt.

Sommige links in dit bericht zijn affiliate links. Als je erop klikt om een ​​aankoop te doen, verdienen wij een commissie zonder extra kosten voor jou.

Deel, like of reageer

BBQ-heldenDeze BBQ-Helden zijn Harco en Erik. En wij gaan ervoor zorgen dat jij met meer zelfvertrouwen achter de barbecue staat.

Meer over ons

Vuur en Rook