Online vlees kopen

Het online kopen van vlees begint steeds normaler te worden. En waarom niet. We kopen al jaren elektronica, kleding en witgoed online en verse producten kan je tegenwoordig ook overal online kopen.

Als je een hele goede band hebt met je slager en er echt naar uit kijkt om elke keer in de vitrine te zoeken naar een lekker stukje vlees, dan zijn wij de laatste die je dit willen ontzeggen. Maar het zou jammer zijn als je nooit online eens een lekker stuk vlees zou kopen.

Wat zijn de voordelen van online vlees kopen

Beef & Steak heeft een enorm aanbod aan producten. Probeer jij zomaar eens binnen te lopen bij een slager voor een 2½ cm dikke varkens ribkarbonade of Wagyu. Daarnaast hebben ze ook alle normale soorten vlees maar ook rubs en sausen zijn altijd op voorraad.

Je kan ook elk moment van de dag je vlees bestellen en precies aangeven wanneer je het binnen zou willen krijgen. Ook ‘s avonds. Beef & Steak heeft samen met PostNL het Foodnetwerk opgezet. Van dinsdag tot vrijdag kan je je pakket van 17:00 tot 22:00 aangeleverd krijgen. Op zaterdag van 9:00 tot 14:00. 9:00 uur krijg je netjes een mailtje hoe laat ze komen.

Het vlees komt diepgevroren in een enorme koelbox die je meteen weer meegeeft aan de bezorger. Het vlees kan zo je vriezer in. Eerder kreeg je een piepschuimen doos die je zelf weer kwijt moest. Dit is een veel betere oplossing.

Hoe krijg je alles thuis aangeboden

  • Dit is de tas die gekoeld aangeboden wordt.

  • En daar ligt alles diepgevroren in.

Wat gebeurt er als je niet thuis bent?

Je hebt zelf gekozen wanneer je geleverd wilt krijgen maar het kan onverhoopt gebeuren dat er iets tussen komt. Licht dan je buren in om het pakket in ontvangst te nemen. Lukt dat niet dan gaat het pakket weer retour en moet er een nieuwe afspraak gemaakt worden.

Sommige links in dit bericht zijn affiliate links. Als je erop klikt om een ​​aankoop te doen, verdienen wij een commissie zonder extra kosten voor jou.

Deel, like of reageer

BBQ-heldenDeze BBQ-Helden zijn Erik en Harco. BBQ-bloggers van het jaar 2019 en wij gaan jou helpen om jouw barbecue tot een smakelijk en compleet feestje te maken.

Meer over de BBQ-Helden.

Vuur en Rook

Blijf op de hoogte

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en ontvang elke maand een uniek recept dat niet op de website staat.

nieuwsbrief inschrijving