Alle recepten
Rundvlees
Varkensvlees
Gevogelte
Brood en pizza
Lam
Vis
Bijna vegetarisch
Dry-rubs
Sauzen
Nagerechten
Wild
Overige
Tips en tricks
Bereiding
Techniek
Handig
BBQ cateraars
Reviews
Accessoire
Barbecue
Boek
Brandstof
Marinade
Rub
Saus
Menu
Skip to content
In English
over ons
samenwerken
shop
Menu
Alle recepten
Rundvlees
Varkensvlees
Gevogelte
Brood en pizza
Lam
Vis
Bijna vegetarisch
Dry-rubs
Sauzen
Nagerechten
Wild
Overige
Tips en tricks
Bereiding
Techniek
Handig
BBQ cateraars
Reviews
Accessoire
Barbecue
Boek
Brandstof
Marinade
Rub
Saus
Home
/
iets
/
Pagina 8
iets
pittige cacao dry rub
Chocola hoef je niet alleen maar te eten tijdens het dessert. We hebben een pittige cacao dry rub gemaakt en geprobeerd op spareribs.
iets
Chocolade barbecuesaus
De basis van deze saus is weliswaar ketchup maar de pure chocola en de gembersiroop geven deze barbecuesaus iets speciaals.
iets
Saté van hert met yoghurt komkommersaus
Deze saté van hertenhaas is heerlijk en makkelijk om te maken. Met een frisse komkommersaus is het compleet.
iets
Gegrilde mais ribben
Wij hebben een hele makkelijke manier om mais te grillen en te eten. Deze mais ribben krullen tijdens het grillen op zodat ze lijken op spareribs.
iets
4 kaas pizza uit de Nero pizzaoven
Heb je zin in een pizza met een overdosis kaas? Dan kan je stoppen met zoeken. Wij hebben de ultieme quattro formaggi pizza voor je.
iets
Kippeling kluifjes met remouladesaus
Kippeling wordt over het algemeen gemaakt van kippedijen maar wij zijn gek op kluiven. Dus wij hebben deze kippeling gemaakt van kipkluifjes.
iets
Paprika olie
Deze paprika olie is een frisse chimichurri-achtige dunne saus die echt overal goed bij past. Wat ga jij ermee maken?
iets
Mosterd burger met champignonsaus
We kregen een tip om eens mosterd door het gehakt van de hamburger te mengen. Daar hebben we meteen een complete hamburger omheen verzonnen.
iets
Zhug pittige koriander saus
Zhug is een mild pittige saus met als basis koriander. Je kan het vergelijken met chimichurri maar dan lekker pittig.
iets
Bloemkoolsteaks met kaas en spek
Bloemkoolsteaks zijn een geweldige manier om eens wat anders te doen met bloemkool. Zonder de spek is het een goed vegetarisch gerecht.
iets
Italiaanse gegrilde en gestoofde spareribs
Deze Italiaanse spareribs zijn net weer even anders dan de gebruikelijke spareribs. Maar ze zijn zó lekker dat je zeker vaker gaat maken.
iets
Gegrilde pesto zalm met pasta
Onze pesto zalm met pasta is zo geweldig lekker. Mocht je nog geen verkering hebben dan moet je dit iemand voorschotelen. Succes verzekerd.
Pagina's:
«
1
...
5
6
7
8
9
10
11
...
22
»