Alle recepten
Rundvlees
Varkensvlees
Gevogelte
Brood en pizza
Lam
Vis
Bijna vegetarisch
Dry-rubs
Sauzen
Nagerechten
Wild
Overige
Tips en tricks
Bereiding
Techniek
Handig
BBQ cateraars
Reviews
Accessoire
Barbecue
Boek
Brandstof
Marinade
Rub
Saus
Menu
Skip to content
In English
over ons
samenwerken
shop
Menu
Alle recepten
Rundvlees
Varkensvlees
Gevogelte
Brood en pizza
Lam
Vis
Bijna vegetarisch
Dry-rubs
Sauzen
Nagerechten
Wild
Overige
Tips en tricks
Bereiding
Techniek
Handig
BBQ cateraars
Reviews
Accessoire
Barbecue
Boek
Brandstof
Marinade
Rub
Saus
Home
/
niet
/
Pagina 3
niet
Zalmtortilla van de barbecue
We proberen thuis steeds meer vis te eten. Niet iedereen was meteen enthousiast maar deze zalmtortilla’s staan al op de lijst om vaker te maken.
niet
Spareribs in appel siroop
Deze spareribs in appel siroop zijn klaar in 2 a 3 uur en zijn ook nog eens lekker zoet. Dat kan haast niet beter toch?
niet
Rode kool salade met granaatappel
Deze frisse salade van rode kool en wortel wordt afgemaakt met een lichtzoete dressing en kleine knapperige explosies van granaatappel.
niet
In cola gemarineerde longhaas
We hebben deze longhaas spiesen malser en lekkerder gemaakt met een heerlijke cola marinade.
niet
Kebab van ribeye
We maakten een heerlijke kebab van een hele ribeye roast. We kruiden het vlees met de traditionele kruiden maar nu inclusief sumak.
niet
Italiaanse lamskoteletjes Scottadito
Scottadito is een heerlijk Italiaans gerecht dat gemaakt is voor de barbecue met een gloepend hete grillplaat.
niet
Broodje ribeye met burrata gerookte knoflook en sjalot
Een broodje met knoflook, sjalot en romige buratta kaas is al geweldig. Maar met een paar mooie plakken ribeye heb je helemaal een geweldig broodje.
niet
Pasta salade met asperge en zalm
Deze pasta salade combineert sappige gegrilde zalm en groene asperges met pasta en een lichte dressing. Een makkelijk en gezond gerecht van de barbecue.
niet
Gemarineerde hamburgers
Deze gemarineerde hamburgers zijn zo lekker en sappig dat je zeker een stapel servetten op tafel moet zetten.
niet
Gerookte beenmerg met salsa verde
Beenmerg is misschien wel het meest decadente gerecht op een barbecue feestje. Echte liefhebbers kan je echt verrassen met dit recept.
niet
Surf and turf van de grillplaat
Surf and turf is een decadent gerecht waarin rundvlees en vis, schaaldieren of zeevruchten gecombineerd wordt.
niet
Kaas roomsaus
Deze kaas roomsaus is gemaakt met een basis van boter en knoflook en witte wijn. De Parmezaanse kaas zorgt voor een rijke en hartige smaak.
Pagina's:
«
1
2
3
4
5
6
7
...
28
»