BBQ-helden
Skip to content
BBQ-helden
Alle recepten
Vlees
Geit
Lam
Rundvlees
Varkensvlees
Gevogelte
Vis
Vegetarisch
Dry-rubs
Marinades
Sauzen
Nagerechten
Overige
Tips en tricks
Tips
Review
accessoire
barbecue
Boek
Brandstof
Marinade
Rub
Saus
Bereiding
Techniek
handig
Noodzaak
BBQ cateraars
Shop
BBQ agenda
BBQ Klassiekers
Saté
Hamburger
Karbonade
Pulled Pork
Pulled Beef
Kippepoot/Drumstick
Speklap
Spareribs
Nagerecht
Hoe maak je:
Kippenvleugels
Picanha
T-bone steak
Karbonade
Pulled pork
Drumsticks
Lamsrack
Barbecuesaus
Dry rub
Steak
Spareribs
Vis
Hamburger
Alle
Lamsschouder
recepten
Pulled lamb met harissa en babyspinazie met granaatappel
Pulled lamb smaakt geweldig en is helemaal perfect op een broodje. Samen met je eigen harissa en een lekkere salade is het helemaal feest.
hete saus
,
Lam
,
Lamsschouder
,
Sauzen
,
Vlees
Shish kebab
Shish kebab is een spies met vlees geroosterd boven vuur. Je kan elk soort vlees of vis gebruiken traditioneel wordt er lamsvlees gebruikt.
Lam
,
Lamsbout
,
Lamsschouder
,
Vlees
Lamsspiesjes
Deze lamsspiesjes zijn een heerlijke hap-snap tapa van fijn lamsvlees
Lam
,
Lamsschouder
,
Vlees
Saté kambing
En nu eens iets totaal anders: Geitensateh, oftewel Sateh kambing. Een heerlijke sateh met een heel eigen smaak.
Geit
,
Lam
,
Lamsschouder
,
Vlees
Meer BBQ recepten
Mais beignets
Camping burnt ends
Aubergine bruschetta
Meer BBQ artikelen
BBQ brand ijzer
Blues Hog Barbecue Sauce
The Rub Company dry rubs
Top