• Alle recepten
    • Rundvlees
    • Varkensvlees
    • Gevogelte
    • Brood en pizza
    • Lam
    • Vis
    • Bijna vegetarisch
    • Dry-rubs
    • Sauzen
    • Nagerechten
    • Wild
    • Overige
  • Tips en tricks
    • Bereiding
    • Techniek
    • Handig
    • BBQ cateraars
  • Reviews
    • Accessoire
    • Barbecue
    • Boek
    • Brandstof
    • Marinade
    • Rub
    • Saus
BBQ-helden
Skip to content
BBQ-helden
  • In English
  • over ons
  • samenwerken
  • shop
  • Alle recepten
    • Rundvlees
    • Varkensvlees
    • Gevogelte
    • Brood en pizza
    • Lam
    • Vis
    • Bijna vegetarisch
    • Dry-rubs
    • Sauzen
    • Nagerechten
    • Wild
    • Overige
  • Tips en tricks
    • Bereiding
    • Techniek
    • Handig
    • BBQ cateraars
  • Reviews
    • Accessoire
    • Barbecue
    • Boek
    • Brandstof
    • Marinade
    • Rub
    • Saus

Home / Rundvlees / Pagina 8

  • Rundvlees

    Chili con carne met gerookte ossenstaart

    Deze chili con carne wordt extra lekker door de gerookte ossenstaart. Een stevige chili waar je lepel recht op in kan zetten.
  • Rundvlees

    hete gehaktballetjes in caveman salsa

    Deze hete gehaktballetjes zijn een lekkere snack voor zo’n warme zomeravond in de achtertuin. Een koud biertje erbij en je bent klaar.
  • Rundvlees

    Pulled Tri-Tip Tacos

    Tri-Tip is niet het eerste stuk vlees dat je zou kiezen om te pullen. Maar toen we op Instagram zagen dat het wel kon moesten we het snel ook proberen.
  • Rundvlees

    Skirtsteak met Amsterdamse ui

    Van het sap van Amsterdamse uitjes kan je een goeie marinade maken. Samen met een mooie skirtsteak maken we een lekker borrelhapje.
  • Rundvlees

    Gekruide rosbief op flatbread

    Rosbief is een prachtig stuk rundvlees dat uitermate geschikt is om er een broodje mee te beleggen. Zeker als je het brood ook nog zelf maakt.
  • Rundvlees

    Chili met gerookte kalfswang

    Deze chili is eigenlijk als vegetarische chili al heel lekker. Maar wij gaan hem nog lekkerder maken met gerookte kalfswangen.
  • gegrilde kalfszwezerik
    Rundvlees

    Kalfszwezerik van de barbecue

    Kalfszwezerik is echt iets voor de fijnproever. En voor de mensen die het niet zo op orgaanvlees hebben is kalfszwezerik een goede introductie.
  • Rundvlees

    Caveman style kalfsentrecotes fajitas

    Kalfsentrecotes zijn perfect om cavemanstyle te bereiden. De gloepend hete houtskool zorgt voor een mooi oppervlak om de steaks te grillen.
  • Rundvlees

    Kalfs spareribs met cola basting saus

    Kalfsvlees is van zichzelf mager vlees. Maar de spareribs zijn vet genoeg voor een low and slow bereiding. Afgelakt met een cola saus zet je heerlijke ribben op tafel.
  • Rundvlees

    Hamburger met brie en bramensaus

    Soms wil je wel eens wat meer dan een ‘gewoon’ broodje hamburger. Dus maakte Matthijs een Geweldige hamburger met brie en bramensaus.
  • Rundvlees

    Cheapo brisket van chuck roast

    Brisket is één van de lastigste stukken vlees om goed te bereiden. Daarom hebben wij een mooi alternatief. Cheapo brisket van chuck roast.
  • Rundvlees

    Runderwang in Guinness appelstroop saus

    Runderwang is zo’n perfect stukje vlees voor echte barbecue. Na een paar uur low and slow is het een geweldig mals en smaakvol hapje.
  1. Pagina's:
  2. «
  3. 1
  4. 2
  5. 3
  6. 4
  7. 5
  8. 6
  9. 7
  10. 8
  11. 9
  12. 10
  13. 11
  14. »

Blijf op de hoogte

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en ontvang elke maand een recept dat pas volgend jaar op de website staat.

nieuwsbrief inschrijving

BBQ-heldenDeze BBQ-Helden zijn Harco en Erik. En wij gaan jou helpen om jouw barbecue tot een smakelijk en compleet feestje te maken.

Meer over de BBQ-Helden.

Vuur en Rook

Volg ons op:

  • Over
  • Samenwerken
  • Shop
  • Cookiestatement
  • Privacy verklaring

Copyright © 2010–2023 BBQ-Helden.
Alle rechten voorbehouden.
Zowel beeld als tekst mogen nooit zonder toestemming worden overgenomen.