Alle recepten
Rundvlees
Varkensvlees
Gevogelte
Brood en pizza
Lam
Vis
Bijna vegetarisch
Dry-rubs
Sauzen
Nagerechten
Wild
Overige
Tips en tricks
Bereiding
Techniek
Handig
BBQ cateraars
Reviews
Accessoire
Barbecue
Boek
Brandstof
Marinade
Rub
Saus
Menu
Skip to content
In English
over ons
samenwerken
shop
Menu
Alle recepten
Rundvlees
Varkensvlees
Gevogelte
Brood en pizza
Lam
Vis
Bijna vegetarisch
Dry-rubs
Sauzen
Nagerechten
Wild
Overige
Tips en tricks
Bereiding
Techniek
Handig
BBQ cateraars
Reviews
Accessoire
Barbecue
Boek
Brandstof
Marinade
Rub
Saus
Home
/
Varkensvlees
/
Pagina 8
Varkensvlees
red hot spareribs
Soms kan het ons niet hot genoeg zijn. Dus maakten we deze hot spareribs. Heet genoeg naar onze zin maar nog aan te passen voor de echte dare devils.
Varkensvlees
Varkens shish kebab
Soms wil je gewoon niet lang achter de barbecue staan maar toch wat lekkers op tafel zetten. Dan ga je voor vlees op een stokje. Of shish kebab.
Varkensvlees
Sla wraps met ananas salsa en hete pruimensaus
Deze frisse sla wrap met gegrilde bavette van varken en ananas salsa is een fris recept dat je serveert op een warme zomerdag.
Varkensvlees
Swineapple burger
De swineapple burger is een kleurrijke burger die een mooie combinatie maakt van de friszoete ananas, de zoute spek en een dikke hamburger.
Varkensvlees
Rack van speenvarken met salsa verde
Een varkensrack ziet er altijd geweldig uit op tafel. Dit rack van speenvarken bereiden we met verse Italiaanse kruiden en een frisse salsa verde.
Varkensvlees
Smokey Sriracha Honing ribs
Smokey Sriracha is de nieuwe saus van Go-Tan en daar hebben we een geweldige saus mee gemaakt voor op de spareribs. De saus kan je eigenlijk op elk barbecue gerecht smeren.
Varkensvlees
Pulled pork jalapeño poppers
Jalapeno poppers zijn een iconische barbecuesnack die je zeker eens geprobeerd of gemaakt moet hebben. Lekker pittig maar niet te gek. Je kan ze vullen met wat je wilt. Wij doen het met pulled pork.
Varkensvlees
Machtig broodje gerookt en gegrild buikspek
Een speklap ken je als Hollandse barbecueër natuurlijk wel. Maar met een beetje meer moeite en tijd maak je een geweldig broodje gegrild buikspek.
Varkensvlees
Gevulde dadels met geitenkaas
Gevulde dadels zijn volgens ons het meest gegeten item in een tapasbar. Je maakt ze heel makkelijk zelf. Gevulde dadels zijn geweldig als voorgerecht op je barbecuefeestje.
Varkensvlees
Duitse spareribs met zuurkool
Deze spareribs en zuurkool combi is perfect voor donkere en koude dagen in de winter. Je hoeft er ook niet zo heel lang buiten voor te staan.
Varkensvlees
Pezo spareribs
Een goed stuk vlees heeft vaak niet meer nodig dan peper en zout. Ook goeie spareribs hebben er genoeg aan. Oh ja, en een klein beetje bbq saus.
Varkensvlees
Chicago rib tips
Chicago rib tips zijn een beetje lastig eten maar erg lekker. En als je ze wilt maken dan heb je automatisch ook een flinke lap buikribben om later te eten.
Pagina's:
«
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
»