• Alle recepten
    • Rundvlees
    • Varkensvlees
    • Gevogelte
    • Brood en pizza
    • Lam
    • Vis
    • Bijna vegetarisch
    • Dry-rubs
    • Sauzen
    • Nagerechten
    • Wild
    • Overige
  • Tips en tricks
    • Bereiding
    • Techniek
    • Handig
    • BBQ cateraars
  • Reviews
    • Accessoire
    • Barbecue
    • Boek
    • Brandstof
    • Marinade
    • Rub
    • Saus
BBQ-helden
Skip to content
BBQ-helden
  • In English
  • over ons
  • samenwerken
  • shop
  • Alle recepten
    • Rundvlees
    • Varkensvlees
    • Gevogelte
    • Brood en pizza
    • Lam
    • Vis
    • Bijna vegetarisch
    • Dry-rubs
    • Sauzen
    • Nagerechten
    • Wild
    • Overige
  • Tips en tricks
    • Bereiding
    • Techniek
    • Handig
    • BBQ cateraars
  • Reviews
    • Accessoire
    • Barbecue
    • Boek
    • Brandstof
    • Marinade
    • Rub
    • Saus

Home / Varkensvlees / Pagina 8

  • Varkensvlees

    red hot spareribs

    Soms kan het ons niet hot genoeg zijn. Dus maakten we deze hot spareribs. Heet genoeg naar onze zin maar nog aan te passen voor de echte dare devils.
  • Varkensvlees

    Varkens shish kebab

    Soms wil je gewoon niet lang achter de barbecue staan maar toch wat lekkers op tafel zetten. Dan ga je voor vlees op een stokje. Of shish kebab.
  • Varkensvlees

    Sla wraps met ananas salsa en hete pruimensaus

    Deze frisse sla wrap met gegrilde bavette van varken en ananas salsa is een fris recept dat je serveert op een warme zomerdag.
  • Varkensvlees

    Swineapple burger

    De swineapple burger is een kleurrijke burger die een mooie combinatie maakt van de friszoete ananas, de zoute spek en een dikke hamburger.
  • Varkensvlees

    Rack van speenvarken met salsa verde

    Een varkensrack ziet er altijd geweldig uit op tafel. Dit rack van speenvarken bereiden we met verse Italiaanse kruiden en een frisse salsa verde.
  • Varkensvlees

    Smokey Sriracha Honing ribs

    Smokey Sriracha is de nieuwe saus van Go-Tan en daar hebben we een geweldige saus mee gemaakt voor op de spareribs. De saus kan je eigenlijk op elk barbecue gerecht smeren.
  • Varkensvlees

    Pulled pork jalapeño poppers

    Jalapeno poppers zijn een iconische barbecuesnack die je zeker eens geprobeerd of gemaakt moet hebben. Lekker pittig maar niet te gek. Je kan ze vullen met wat je wilt. Wij doen het met pulled pork.
  • Varkensvlees

    Machtig broodje gerookt en gegrild buikspek

    Een speklap ken je als Hollandse barbecueër natuurlijk wel. Maar met een beetje meer moeite en tijd maak je een geweldig broodje gegrild buikspek.
  • Varkensvlees

    Gevulde dadels met geitenkaas

    Gevulde dadels zijn volgens ons het meest gegeten item in een tapasbar. Je maakt ze heel makkelijk zelf. Gevulde dadels zijn geweldig als voorgerecht op je barbecuefeestje.
  • Varkensvlees

    Duitse spareribs met zuurkool

    Deze spareribs en zuurkool combi is perfect voor donkere en koude dagen in de winter. Je hoeft er ook niet zo heel lang buiten voor te staan.
  • Varkensvlees

    Pezo spareribs

    Een goed stuk vlees heeft vaak niet meer nodig dan peper en zout. Ook goeie spareribs hebben er genoeg aan. Oh ja, en een klein beetje bbq saus.
  • Varkensvlees

    Chicago rib tips

    Chicago rib tips zijn een beetje lastig eten maar erg lekker. En als je ze wilt maken dan heb je automatisch ook een flinke lap buikribben om later te eten.
  1. Pagina's:
  2. «
  3. 1
  4. 2
  5. 3
  6. 4
  7. 5
  8. 6
  9. 7
  10. 8
  11. 9
  12. 10
  13. 11
  14. »

Blijf op de hoogte

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en ontvang elke maand een recept dat pas volgend jaar op de website staat.

nieuwsbrief inschrijving

BBQ-heldenDeze BBQ-Helden zijn Harco en Erik. En wij gaan jou helpen om jouw barbecue tot een smakelijk en compleet feestje te maken.

Meer over de BBQ-Helden.

Vuur en Rook

Vuur en Rook

Volg ons op:

  • Over
  • Samenwerken
  • Shop
  • Cookiestatement
  • Privacy verklaring

Copyright © 2010–2023 BBQ-Helden.
Alle rechten voorbehouden.
Zowel beeld als tekst mogen nooit zonder toestemming worden overgenomen.