• Alle recepten
    • Rundvlees
    • Varkensvlees
    • Gevogelte
    • Brood en pizza
    • Lam
    • Vis
    • Bijna vegetarisch
    • Dry-rubs
    • Sauzen
    • Nagerechten
    • Wild
    • Overige
  • Tips en tricks
    • Bereiding
    • Techniek
    • Handig
    • BBQ cateraars
  • Reviews
    • Accessoire
    • Barbecue
    • Boek
    • Brandstof
    • Marinade
    • Rub
    • Saus
BBQ-helden
Skip to content
BBQ-helden
  • In English
  • over ons
  • samenwerken
  • shop
  • Alle recepten
    • Rundvlees
    • Varkensvlees
    • Gevogelte
    • Brood en pizza
    • Lam
    • Vis
    • Bijna vegetarisch
    • Dry-rubs
    • Sauzen
    • Nagerechten
    • Wild
    • Overige
  • Tips en tricks
    • Bereiding
    • Techniek
    • Handig
    • BBQ cateraars
  • Reviews
    • Accessoire
    • Barbecue
    • Boek
    • Brandstof
    • Marinade
    • Rub
    • Saus

Home / Vegetarisch / Pagina 5

  • Vegetarisch

    Gevulde appels met walnoot, rozijnen en whiskey

    Gevulde appels zijn net kleine appeltaartjes. Lekker als nagerecht na een barbecuefeestje. Zonder al te veel moeite zet je weer wat lekkers op tafel.
  • Vegetarisch

    Barbecue Kugel

    Een kugel is een aardappelschotel/taart die je veel terugziet in de joodse keuken. Wij maken deze geregeld en vonden het tijd worden voor een barbecue versie.
  • Vegetarisch

    rode koolsla

    Deze rode koolsla met walnoot is snel en makkelijk te maken en past wat meer bij gerechten die we in de wintermaanden maken.
  • Vegetarisch

    Banaan rum broodpudding

    Banaan rum broodpudding is een geweldig nagerecht waar je zeker ruimte voor moet houden aan het eind van je barbecuefeestje.
  • Vegetarisch

    Zoet zure ui

    Zoet zure ui is reuze makkelijk te maken en lekker bij alles. En het staat nog heel mooi in de koelkast ook zo'n pot met felrode uien.
  • Vegetarisch

    Gepofte krieltjes

    gepofte krieltjes maak je zonder extra moeite terwijl je de rest van de gerechten aan het bereiden bent op de barbecue.
  • Vegetarisch

    Gepofte venkel van de barbecue

    Venkel als knol kan je heerlijk poffen. De lichte anijssmaak is nog lekkerder als je de gepofte venkel daarna nog gaat grillen.
  • Vegetarisch

    Gegrilde natte keek en nectarine

    Je kan alles grillen. Zelfs cake en fruit. Dus ook natte keek en nectarines. Deze samen op een bordje en je hebt een leuk en makkelijk nagerecht.
  • Vegetarisch

    Gekarameliseerde peer

    Gekarameliseerde peer wordt normaliter gemaakt in een pannetje op het fornuis maar kan ook heel goed op de barbecue
  • Vegetarisch

    Aubergine bruschetta

    Deze bruschetta is zonder brood. De Aubergine wordt in schijven gegrild en dat dient als broodje waar de salsa op gaat. Lekker als voorgerecht.
  • Vegetarisch

    Puree van zoete aardappel

    Puree van zoete aardappel is een simpel bijgerecht bij de wat chiquere barbecuegerechtjes
  • Vegetarisch

    Gegrilde feta met salade

    Maak je barbecuefeestje compleet met een deze frisse gegrilde feta met Griekse salade.
  1. Pagina's:
  2. «
  3. 1
  4. 2
  5. 3
  6. 4
  7. 5
  8. 6
  9. 7
  10. »

Blijf op de hoogte

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en ontvang elke maand een recept dat pas volgend jaar op de website staat.

nieuwsbrief inschrijving

BBQ-heldenDeze BBQ-Helden zijn Harco en Erik. En wij gaan jou helpen om jouw barbecue tot een smakelijk en compleet feestje te maken.

Meer over de BBQ-Helden.

Vuur en Rook

Vuur en Rook

Volg ons op:

  • Over
  • Samenwerken
  • Shop
  • Cookiestatement
  • Privacy verklaring

Copyright © 2010–2023 BBQ-Helden.
Alle rechten voorbehouden.
Zowel beeld als tekst mogen nooit zonder toestemming worden overgenomen.