• Alle recepten
    • Rundvlees
    • Varkensvlees
    • Gevogelte
    • Brood en pizza
    • Lam
    • Vis
    • Bijna vegetarisch
    • Dry-rubs
    • Sauzen
    • Nagerechten
    • Wild
    • Overige
  • Tips en tricks
    • Bereiding
    • Techniek
    • Handig
    • BBQ cateraars
  • Reviews
    • Accessoire
    • Barbecue
    • Boek
    • Brandstof
    • Marinade
    • Rub
    • Saus
BBQ-helden
Skip to content
BBQ-helden
  • In English
  • over ons
  • samenwerken
  • shop
  • Alle recepten
    • Rundvlees
    • Varkensvlees
    • Gevogelte
    • Brood en pizza
    • Lam
    • Vis
    • Bijna vegetarisch
    • Dry-rubs
    • Sauzen
    • Nagerechten
    • Wild
    • Overige
  • Tips en tricks
    • Bereiding
    • Techniek
    • Handig
    • BBQ cateraars
  • Reviews
    • Accessoire
    • Barbecue
    • Boek
    • Brandstof
    • Marinade
    • Rub
    • Saus

Home / Vis / Pagina 3

  • Vis

    Paella van de barbecue

    Wij hebben in onze achtertuin op de barbecue een geweldige paella gemaakt met chorizo en garnalen en die is echt Spaans lekker.
  • Vis

    Warm gerookte zalm met dille citroen saus

    Deze warm gerookte zalm kost wat tijd om voor te bereiden maar dan serveer je samen met de saus wel wat geweldigs.
  • Vis

    Gegrilde pesto zalm met pasta

    Onze pesto zalm met pasta is zo geweldig lekker. Mocht je nog geen verkering hebben dan moet je dit iemand voorschotelen. Succes verzekerd.
  • Vis

    Gekaramelliseerde zalm op een plank

    Tijdens het roken smeren we deze zalm in met een saus van honing en soja saus. Zo ontstaat er een zoete gekaramelliseerde laag.
  • Vis

    broodje kabeljauw met dille mayonaise

    Gegrilde kabeljauw op een zacht puntje is perfect voor een lichte lunch. We maakten er een lekkere pico de gallo bij en een dille mayonaise.
  • Vis

    Sriracha garnalen

    Deze sriracha garnalen zijn lekker pittig en staan snel op tafel. Perfect voor een zomerse avond na het werk.
  • Vis

    Citroen knoflookboter garnalen

    citroen knoflookboter garnalen zijn zo makkelijk te maken dat je geen excuus hebt om ze vandaag niet te maken.
  • Vis

    Gegrilde makreel met ketjap saus

    Gegrilde makreel staat in veel Japanse restaurants op het menu. Wij hebben een makelijk recept gemaakt dat je thuis kunt proberen.
  • Vis

    gegrilde dorade met rode ui salsa

    Een dorade is misschien wel de makkelijkste vis om te grillen. Een beetje peper en zout en klaar. Daarnaast een frisse salsa.
  • Vis

    Gegrilde zalmzijde met bramensaus

    Niets stoerders dan met open vuur je eten bereiden. Deze hale zalm gaarden wij op een Finse rookplank met een heerlijke saus van bramen.
  • Vis

    Pittige zalm met honing limoen saus

    Pittige zalm maak je af met een lekkere honing limoensaus waarmee je de zalm regelmatig insmeert. Deze zalm is heerlijk op een toastje.
  • Vis

    Zalm op een plankje met dille en citroen

    Zalm op een plankje is een simpele manier om een zalm te bereiden. De zalm krijgt de smaak van het ceder hout en de rook van de barbecue
  1. Pagina's:
  2. «
  3. 1
  4. 2
  5. 3
  6. 4
  7. 5
  8. 6
  9. »

BBQ-heldenDeze BBQ-Helden zijn Harco en Erik. En wij gaan jou helpen om jouw barbecue tot een smakelijk en compleet feestje te maken.

Meer over de BBQ-Helden.

BBQ-heldenDeze BBQ-Helden zijn Harco en Erik. En wij gaan jou helpen om jouw barbecue tot een smakelijk en compleet feestje te maken.

Meer over de BBQ-Helden.

Vuur en Rook

Volg ons op:

  • Over
  • Samenwerken met BBQ-Helden
  • Shop
  • Cookiestatement
  • Privacy verklaring

Copyright © 2010–2025 BBQ-Helden. Alle rechten voorbehouden.
BBQ Helden is een onderdeel van Barabiku.
Zowel beeld als tekst mogen nooit zonder toestemming worden overgenomen.