Wij hebben de perfecte oplossing voor een razendsnelle bereiding van een geweldige pan met bami. Wij hebben een mix gemaakt van de kruiden van Van Beekum Specerijen die gekookte mie met groenten omtovert in een heerlijke bami.
Deze kruidenmix zorgt voor een bami variant die je bestelt bij de Chinees. Ook kan je een bak kant en klare bami lekkerder maken als deze een beetje tegenvalt.
De combinatie van de gebruikte kruiden geeft elke bami net dat beetje kick dat elke bami kan gebruiken. De kurkuma zorgt voor de mooie gele kleur.
Dit is onze bami kruidenmix. Ga jij deze bami ook maken voor je volgende barbecue feestje, laat dat dan weten in de reacties hieronder. Of beter! Maak een foto en plaats deze op Instagram. Tag @bbqhelden en @vanbeekumspecerijen zodat we kunnen zien wat je hebt gemaakt.
Ingrediënten
- 1 tl korianderpoeder
- 1 tl kurkuma
- 1 tl chilipoeder
- 1 tl zout
- 1 tl knoflookgranulaat
- 1 tl gemberpoeder
- 1 tl witte peper
Bereiding
- Kook de bami nestjes zoals het vermeld staat op het pak.
- Gril wat kip of vlees en roerbak de bami groenten.
- Laat de mie nestjes uitlekken en doe deze bij de groenten.
- Mix alle ingrediënten en strooi dit over de bami. Je hebt een flinke theelepel nodig per 5 bami nestjes. Roer het nog eens goed door en klaar.