Blue cheese dipsaus

Blue cheese dipsaus

Blue cheese dipsaus is ideaal voor Buffalo Hot Wings, maar leukt ook heel aardig een stukje stokbrood op.

Ingrediënten

Blue cheese dipsaus

  • 250 ml zure room
  • 125 ml mayonaise
  • 75 gram Blauwader  kaas; Gorgonzola,  Stilton of als je iets milder wilt, Danish Blue
  • 2 teentjes knoflook
  • Sap van een halve citroen (of 1 eetlepel witte wijn azijn)
  • Wat verse bieslook
  • Vers gemalen zwarte peper
  • Bereiding

    Blue cheese dipsaus

  • Meng de zure room en mayonaise goed door elkaar
  • Verkruimel de kaas en voeg deze toe aan de saus
  • Pers de knoflook, hak de bieslook en voeg deze met het citroensap toe
  • Voeg naar smaak zwarte peper uit de molen toe
  • 24 uur afgedekt in de koelkast laten staan
  • Gearchiveerd onder:

    Sommige links in dit bericht zijn affiliate links. Als je erop klikt om een ​​aankoop te doen, verdienen wij een commissie zonder extra kosten voor jou.

    Like, deel of laat een reactie achter

    BBQ-heldenDeze BBQ-Helden zijn Harco en Erik. En wij gaan ervoor zorgen dat jij met meer zelfvertrouwen achter de barbecue staat.

    Meer over ons

    Vuur en Rook