Blue cheese dipsaus

Blue cheese dipsaus is ideaal voor Buffalo Hot Wings, maar leukt ook heel aardig een stukje stokbrood op.

Ingrediënten

  • 250 ml zure room
  • 125 ml mayonaise
  • 75 gram Blauwader  kaas; Gorgonzola,  Stilton of als je iets milder wilt, Danish Blue
  • 2 teentjes knoflook
  • Sap van een halve citroen (of 1 eetlepel witte wijn azijn)
  • Wat verse bieslook
  • Vers gemalen zwarte peper

Bereiding

  1. Meng de zure room en mayonaise goed door elkaar
  2. Verkruimel de kaas en voeg deze toe aan de saus
  3. Pers de knoflook, hak de bieslook en voeg deze met het citroensap toe
  4. Voeg naar smaak zwarte peper uit de molen toe
  5. 24 uur afgedekt in de koelkast laten staan

Gearchiveerd onder:

Sommige links in dit bericht zijn affiliate links. Als je erop klikt om een ​​aankoop te doen, verdienen wij een commissie zonder extra kosten voor jou.

Like, deel of laat een reactie achter

BBQ-heldenDeze BBQ-Helden zijn Erik en Harco. BBQ-bloggers van het jaar 2019 en wij gaan jou helpen om jouw barbecue tot een smakelijk en compleet feestje te maken.

Meer over de BBQ-Helden.

Vuur en Rook

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief