In English

Chimichurri rub

Wij zijn gek op chimichurri. Onmisbaar bij een mooi gegrilde steak. We hebben geprobeerd om de rijke smaak van de vloeibare chimichurri na te maken als dry rub. Dat is niet helemaal gelukt maar het is wel een hele goeie dry rub geworden die we zeker willen delen.

Ingrediënten

  • 3 eetlepels gedroogde oregano
  • 3 eetlepels gedroogde basilicum
  • 2 eetlepels gedroogde koriander
  • 2 eetlepels gedroogde tijm
  • 2 eetlepels pimenton
  • 1 eetlepel grof zout
  • 1 eetlepel versgemalen zwarte peper
  • 2 theelepels knoflookpoeder
  • 1 theelepel chiliflakes

Bereiding

  1. Meng alle ingrediënten en bewaar koel en donker.

Gearchiveerd onder:

,

Sommige links in dit bericht zijn affiliate links. Als je erop klikt om een ​​aankoop te doen, verdienen wij een commissie zonder extra kosten voor jou.

Like, deel of laat een reactie achter

The Bastard

BBQ-heldenDeze BBQ-Helden zijn Erik en Harco. BBQ-bloggers van het jaar 2019 en wij gaan jou helpen om jouw barbecue tot een smakelijk en compleet feestje te maken.

Meer over de BBQ-Helden.

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief