Kansas city dry rub

Kansas city dry rub

De Kansas City dry rub, de Mother of Dry Rubs, de bekenste die er is. Deze rub is uitermate geschikt voor spare ribs en samen met een goede (Hickory) Barbecue saus heb je een prachtmaal!

De bruine suiker maakt de rub lekker zoet. Pas wel op met de temperatuur, deze rub is echt voor Low & Slow.

Ingrediënten

  • 8 eetlepels bruine suiker
  • 4 eetlepels paprika poeder
  • 1 eetlepel zwarte peper
  • 1 eetlepel zout
  • 1 eetlepel uien poeder
  • 1 theelepel cayenne of chilipoeder

Bereiding

  1. Smeer de spare ribs royaal in met deze rub en leg alles vervolgens 12 tot 24 uur in de koelkast.

Gearchiveerd onder:

Sommige links in dit bericht zijn affiliate links. Als je erop klikt om een ​​aankoop te doen, verdienen wij een commissie zonder extra kosten voor jou.

Like, deel of laat een reactie achter

BBQ-heldenDeze BBQ-Helden zijn Harco en Erik. En wij gaan jou helpen om jouw barbecue tot een smakelijk en compleet feestje te maken.

Meer over de BBQ-Helden.

Vuur en Rook

Vuur en Rook

Blijf op de hoogte

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en ontvang elke maand een recept dat pas volgend jaar op de website staat.

nieuwsbrief inschrijving