Kebab met varkensvlees en ananas

Kebab met varkensvlees en ananas

Kebab is zelf zo makkelijk te maken. En deze kebab met varkensvlees en ananas is lekkerder dan je zo in de supermarkt kunt halen.

Pas op met eten want de tomaatjes zijn gloepend heet en spatten zo lekker open als je er ook maar een beetje in bijt.

Ingrediënten

  • 400-450 gram varkenshaas in stukjes van 2 tot 2,5 cm
  • ½ kleine verse ananas, in blokjes van 2 tot 2,5 cm
  • 1 rode ui in kwarten gesneden
  • 16 cherry tomaatjes
  • 50 ml honing
  • 8 satéprikkers

Bereiding

  1. Week de satéprikkers in lauwwarm water.
  2. Rijg de filet, ananas, ui en 2 tomaatjes om en om aan de prikkers.
  3. Gril de kebab terwijl je hem zo nu en dan insmeert met de honing, voor 8 tot 10 minuten totdat het varkensvlees gaar is.

Gearchiveerd onder:

Sommige links in dit bericht zijn affiliate links. Als je erop klikt om een ​​aankoop te doen, verdienen wij een commissie zonder extra kosten voor jou.

Like, deel of laat een reactie achter

BBQ-heldenDeze BBQ-Helden zijn Harco en Erik. En wij gaan jou helpen om jouw barbecue tot een smakelijk en compleet feestje te maken.

Meer over de BBQ-Helden.

Vuur en Rook