Alle recepten
Rundvlees
Varkensvlees
Gevogelte
Brood en pizza
Lam
Vis
Bijna vegetarisch
Dry-rubs
Sauzen
Nagerechten
Wild
Overige
Tips en tricks
Bereiding
Techniek
Handig
BBQ cateraars
Reviews
Accessoire
Barbecue
Boek
Brandstof
Marinade
Rub
Saus
Menu
Skip to content
In English
over ons
samenwerken
shop
Menu
Alle recepten
Rundvlees
Varkensvlees
Gevogelte
Brood en pizza
Lam
Vis
Bijna vegetarisch
Dry-rubs
Sauzen
Nagerechten
Wild
Overige
Tips en tricks
Bereiding
Techniek
Handig
BBQ cateraars
Reviews
Accessoire
Barbecue
Boek
Brandstof
Marinade
Rub
Saus
Home
/
Recepten
/
Pagina 28
Alle recepten
Sauzen
Jalapeño knoflook en limoen saus
Wij zijn liefhebbers van hete sausen. Jij ook? dan is deze eenvoudige Jalapeño saus een goede optie om eens te proberen.
Gevogelte
Sambal drumsticks
De milde hitte van de sambal badjak met de zoete honing is een geweldige combinatie. Maak genoeg van deze sambal drumsticks.
Sauzen
Varkensvlees
Curryworst van de barbecue
Curryworst is het Duitse voorbeeld van de vette bek. Wij maakten een versie op de barbecue die zich kan meten met de beste recepten.
Sauzen
Gerookte sambal badjak
Wij maakten onze eigen sambal badjak door het eerst te roken. Deze sambal smaakt heerlijk bij verschillende oosterse gerechten.
Brood/Pizza
Varkensvlees
bbq tosti met varkens schnitzel
Dit is een schaamteloze bbq tosti met een schnitzel. Niets bijzonders. Wit brood, een geweldige sappige schnitzel, ui en kaas. Veel kaas.
Varkensvlees
Balsamico spare ribs
Balsamico spare ribs zien er op je bord net zo lekker uit als dat ze smaken. Zoet, plakkerig en geweldig mals.
Vegetarisch
Vegetarische gevulde mini paprika’s
Wij hebben deze gevulde paprika's regelmatig op het menu staan. Elke paprika is een mini maaltijd met pesto, kaas en champignons.
Vegetarisch
Gepofte aardappels van de barbecue
Gepofte aardappelen zijn geweldig makkelijk te maken op de barbecue. Wij vertellen je hoe en geven je inspiratie voor de vulling.
Gevogelte
Dorito kippenvleugels
In de voortgaande zoektocht naar de beste kippenvleugels vonden wij Dorito wings. Wij maakten ze op de barbecue.
Sauzen
Frisse sour cream dip
Bij een vette snack hoort een simpel fris sausje. Deze sour cream dip saus is dan precies wat je zoekt.
Dry rubs
Zoutloze brisket rub
Deze brisket rub kan je zelf aanpassen naar je eigen smaak. Natuurlijk kan je zelf zout toevoegen mocht je dit wensen.
Vis
broodje kabeljauw met dille mayonaise
Gegrilde kabeljauw op een zacht puntje is perfect voor een lichte lunch. We maakten er een lekkere pico de gallo bij en een dille mayonaise.
Pagina's:
«
1
...
25
26
27
28
29
30
31
...
57
»