Alle recepten
Rundvlees
Varkensvlees
Gevogelte
Brood en pizza
Lam
Vis
Bijna vegetarisch
Dry-rubs
Sauzen
Nagerechten
Wild
Overige
Tips en tricks
Bereiding
Techniek
Handig
BBQ cateraars
Reviews
Accessoire
Barbecue
Boek
Brandstof
Marinade
Rub
Saus
Menu
Skip to content
In English
over ons
samenwerken
shop
Menu
Alle recepten
Rundvlees
Varkensvlees
Gevogelte
Brood en pizza
Lam
Vis
Bijna vegetarisch
Dry-rubs
Sauzen
Nagerechten
Wild
Overige
Tips en tricks
Bereiding
Techniek
Handig
BBQ cateraars
Reviews
Accessoire
Barbecue
Boek
Brandstof
Marinade
Rub
Saus
Home
/
Recepten
/
Pagina 36
Alle recepten
Gevogelte
Nasi met gegrilde kip
Nasi hoort bij een goede Hollandse barbecue. Bij die van ons wel. En Nasi ga je niet kopen maar maak je natuurlijk zelf. In de wok op de barbecue.
Vis
Pittige zalm met honing limoen saus
Pittige zalm maak je af met een lekkere honing limoensaus waarmee je de zalm regelmatig insmeert. Deze zalm is heerlijk op een toastje.
Rundvlees
Caveman style kalfsentrecotes fajitas
Kalfsentrecotes zijn perfect om cavemanstyle te bereiden. De gloepend hete houtskool zorgt voor een mooi oppervlak om de steaks te grillen.
Rundvlees
Kalfs spareribs met cola basting saus
Kalfsvlees is van zichzelf mager vlees. Maar de spareribs zijn vet genoeg voor een low and slow bereiding. Afgelakt met een cola saus zet je heerlijke ribben op tafel.
Varkensvlees
Hoisin varkensschenkel met hete komkommer
Varkensschenkel is gemaakt voor de barbecue. Het bevat een goede hoeveelheid vet en bindweefsel. Met de hoisin saus maak je er een heerlijk oosters gerecht van.
Vis
Zalm op een plankje met dille en citroen
Zalm op een plankje is een simpele manier om een zalm te bereiden. De zalm krijgt de smaak van het ceder hout en de rook van de barbecue
Lam
Lamsrack met tijm en rozemarijn
Lamsrack met tijm en rozemarijn, en lamsrack in het algemeen, zie je niet vaak op de Nederlandse barbecues en toch is het erg aan te raden.
Lam
Lamsrack met Ras el Hanout
Lamsrack kom je al niet al te vaak tegen op de barbecue. En voor deze Marokaanse lamsrack hoeven we niet de straat van Gibraltar over te steken.
Sauzen
Munt limoen yoghurt saus
Deze frisse munt limoen yoghurt saus combineert perfect met Tandoori kip spiesen maar zal ook lekker smaken op neutraal gekruide lamsrack.
Rundvlees
Hamburger met brie en bramensaus
Soms wil je wel eens wat meer dan een ‘gewoon’ broodje hamburger. Dus maakte Matthijs een Geweldige hamburger met brie en bramensaus.
Rundvlees
Cheapo brisket van chuck roast
Brisket is één van de lastigste stukken vlees om goed te bereiden. Daarom hebben wij een mooi alternatief. Cheapo brisket van chuck roast.
Gevogelte
Tabasco honing kippenvleugels
Deze kippenvleugels met tabasco honingsaus zijn zo geweldig lekker en de perfecte snack voor de heethoofden die wel van een beetje pittig houden.
Pagina's:
«
1
...
33
34
35
36
37
38
39
...
57
»