Alle recepten
Rundvlees
Varkensvlees
Gevogelte
Brood en pizza
Lam
Vis
Bijna vegetarisch
Dry-rubs
Sauzen
Nagerechten
Wild
Overige
Tips en tricks
Bereiding
Techniek
Handig
BBQ cateraars
Reviews
Accessoire
Barbecue
Boek
Brandstof
Marinade
Rub
Saus
Menu
Skip to content
In English
over ons
samenwerken
shop
Menu
Alle recepten
Rundvlees
Varkensvlees
Gevogelte
Brood en pizza
Lam
Vis
Bijna vegetarisch
Dry-rubs
Sauzen
Nagerechten
Wild
Overige
Tips en tricks
Bereiding
Techniek
Handig
BBQ cateraars
Reviews
Accessoire
Barbecue
Boek
Brandstof
Marinade
Rub
Saus
Home
/
Recepten
/
Pagina 37
Alle recepten
Vegetarisch
Rijk gevuld bananenbrood
Bananenbrood is een lekker, gezond en een ideaal tussendoortje. Erg lekker bij een bakje koffie of een mooi biertje maar ook als gezonde snack.
Varkensvlees
Met pesto gevulde karbonade
Een karbonade is niet zomaar een karbonade als je ze vult met eigengemaakte pesto. Zet daarbij een bord pasta en je hebt een feestmaal.
Sauzen
Zelfgemaakte pesto met walnoten
Net zoals vele andere dingen is ook zelfgemaakte pesto zoveel lekkerder dan pesto uit een potje. Zeker deze pesto met walnoten.
Vegetarisch
Groentefrites met appelstroop-dadelsaus
Deze groentefrites zijn een lekker bijgerecht met meerdere mogelijkheden. Mooi te combineren bij bavette, eendenborstfilet of ander wild.
Rundvlees
Jalapeño cheeseburger
Onze jalapeño cheeseburger is een top burger met een kick die je in meerdere fases proeft. perfect gegaard rundvlees met kaas, jalapeño en coleslaw.
Rundvlees
Broodje ribeye met gekarameliseerde ui
De gekarameliseerde ui maakt dit broodje ribeye echt af. Donkerbruine zachte ui die je ook kan gebruiken op een broodje kaas of hamburger.
Rundvlees
Caveman ribeye met herfst smaken
Deze cavemanstyle ribeye met herfst smaken is geinspireerd door een vakantie in de Ardennen. Dit gerecht combineert stoere grillsmaken met zoet-hartige herfstsmaken.
Vis
Poon in deegkorst
Eén mooi gerecht om te serveren is poon in een deegkorst. Door de deegkorst blijven alle smaken en sappen behouden in de vis, waardoor de smaak nog intenser is.
Dry rubs
Chimichurri rub
Deze chimichurri dryrub is een goed begin om het idee van authentieke chimichurri over te brengen in een droge kruidenmix. Maar zeker geen vervanging.
Gevogelte
Knoflook kippenvleugels met Parmezaanse kaas
Deze knoflook kippenvleugels zijn zo geweldig lekker. Je moet natuurlijk wel van knoflook houden. En van kippenvleugels natuurlijk.
Vegetarisch
Gegrilde groenten met mosterd dressing
Bij een stoer stuk vlees horen ook stoere gegrilde groenten. Gegrilde groenten smaken zo anders dan de gekookte variant en het is makkelijk om te doen.
Varkensvlees
Gegrilde karbonade met chimichurri mayonaise
Deze karbonades hebben een Argentijns smaakje door de marinade van sinaasappelsap en knoflook. We maken hem Hollands af met een chimi mayo.
Pagina's:
«
1
...
34
35
36
37
38
39
40
...
56
»