Alle recepten
Rundvlees
Varkensvlees
Gevogelte
Brood en pizza
Lam
Vis
Bijna vegetarisch
Dry-rubs
Sauzen
Nagerechten
Wild
Overige
Tips en tricks
Bereiding
Techniek
Handig
BBQ cateraars
Reviews
Accessoire
Barbecue
Boek
Brandstof
Marinade
Rub
Saus
Menu
Skip to content
In English
over ons
samenwerken
shop
Menu
Alle recepten
Rundvlees
Varkensvlees
Gevogelte
Brood en pizza
Lam
Vis
Bijna vegetarisch
Dry-rubs
Sauzen
Nagerechten
Wild
Overige
Tips en tricks
Bereiding
Techniek
Handig
BBQ cateraars
Reviews
Accessoire
Barbecue
Boek
Brandstof
Marinade
Rub
Saus
Home
/
Recepten
/
Pagina 38
Alle recepten
Rundvlees
Gekruide rosbief op flatbread
Rosbief is een prachtig stuk rundvlees dat uitermate geschikt is om er een broodje mee te beleggen. Zeker als je het brood ook nog zelf maakt.
Varkensvlees
Oosterse wraps met gerookte buikspek
Een Oosterse wrap met spek, een heerlijke frisse salade en cashewnoten. Zo gemaakt en erg lekker.
Vegetarisch
Gegrilde tomaatjes met knoflook en rozemarijn
Gegrilde tomaatjes horen op elk barbecuefeestje omdat je ze echt overal bij kunt eten. Schep ze door de pasta, op een tosti of op de pizza.
Varkensvlees
BBQ Bacon Ribs
Alles wordt beter met spek dus ook de BBQ Bacon Ribs. De beste combinatie van spareribs en spek. De hit voor deze zomer.
Rundvlees
Chili met gerookte kalfswang
Deze chili is eigenlijk als vegetarische chili al heel lekker. Maar wij gaan hem nog lekkerder maken met gerookte kalfswangen.
Varkensvlees
Mini varkensrollade met Italiaanse kruiden
Het is niet altijd nodig om zo'n hele grote rollade te maken. Je kan ook gewoon een mini varkensrollade maken.
Rundvlees
Kalfszwezerik van de barbecue
Kalfszwezerik is echt iets voor de fijnproever. En voor de mensen die het niet zo op orgaanvlees hebben is kalfszwezerik een goede introductie.
Gevogelte
Nasi met gegrilde kip
Nasi hoort bij een goede Hollandse barbecue. Bij die van ons wel. En Nasi ga je niet kopen maar maak je natuurlijk zelf. In de wok op de barbecue.
Vis
Pittige zalm met honing limoen saus
Pittige zalm maak je af met een lekkere honing limoensaus waarmee je de zalm regelmatig insmeert. Deze zalm is heerlijk op een toastje.
Rundvlees
Caveman style kalfsentrecotes fajitas
Kalfsentrecotes zijn perfect om cavemanstyle te bereiden. De gloepend hete houtskool zorgt voor een mooi oppervlak om de steaks te grillen.
Rundvlees
Kalfs spareribs met cola basting saus
Kalfsvlees is van zichzelf mager vlees. Maar de spareribs zijn vet genoeg voor een low and slow bereiding. Afgelakt met een cola saus zet je heerlijke ribben op tafel.
Varkensvlees
Hoisin varkensschenkel met hete komkommer
Varkensschenkel is gemaakt voor de barbecue. Het bevat een goede hoeveelheid vet en bindweefsel. Met de hoisin saus maak je er een heerlijk oosters gerecht van.
Pagina's:
«
1
...
35
36
37
38
39
40
41
...
59
»