Alle recepten
Rundvlees
Varkensvlees
Gevogelte
Brood en pizza
Lam
Vis
Bijna vegetarisch
Dry-rubs
Sauzen
Nagerechten
Wild
Overige
Tips en tricks
Bereiding
Techniek
Handig
BBQ cateraars
Reviews
Accessoire
Barbecue
Boek
Brandstof
Marinade
Rub
Saus
Menu
Skip to content
In English
over ons
samenwerken
shop
Menu
Alle recepten
Rundvlees
Varkensvlees
Gevogelte
Brood en pizza
Lam
Vis
Bijna vegetarisch
Dry-rubs
Sauzen
Nagerechten
Wild
Overige
Tips en tricks
Bereiding
Techniek
Handig
BBQ cateraars
Reviews
Accessoire
Barbecue
Boek
Brandstof
Marinade
Rub
Saus
Home
/
Recepten
/
Pagina 40
Alle recepten
Varkensvlees
Gevulde dadels met geitenkaas
Gevulde dadels zijn volgens ons het meest gegeten item in een tapasbar. Je maakt ze heel makkelijk zelf. Gevulde dadels zijn geweldig als voorgerecht op je barbecuefeestje.
Overig
Appelcider Jack grog
Bij een winterbarbecue hoort een lekkere grog. Deze grog drink je bij een knapperend haardvuur of vuurkorf. Plan maar niet te veel na deze grog.
Vegetarisch
Barbecue Kugel
Een kugel is een aardappelschotel/taart die je veel terugziet in de joodse keuken. Wij maken deze geregeld en vonden het tijd worden voor een barbecue versie.
Sauzen
Mosterd barbecuesaus
Mosterd barbecuesaus is heel anders dan de zoete barbecuesaus die je gewend bent. De mosterd barbecuesaus gaat geweldig bij pulled pork maar ook op kip.
Rundvlees
Winterburger
Dit is onze winterburger. Een burger met alles dat je nodig hebt. Lekkere frisse rode koolsla, een dikke hamburger en een beetje pit. En dat alles op een stevig broodje.
Vegetarisch
rode koolsla
Deze rode koolsla met walnoot is snel en makkelijk te maken en past wat meer bij gerechten die we in de wintermaanden maken.
Varkensvlees
Duitse spareribs met zuurkool
Deze spareribs en zuurkool combi is perfect voor donkere en koude dagen in de winter. Je hoeft er ook niet zo heel lang buiten voor te staan.
Rundvlees
Tournedos op de barbecue
Een tournedos is een duur maar prachtig stuk vlees dat je prachtig kunt bereiden op de barbecue. Wij maken het op smaak met hele klassieke smaken.
Varkensvlees
Pezo spareribs
Een goed stuk vlees heeft vaak niet meer nodig dan peper en zout. Ook goeie spareribs hebben er genoeg aan. Oh ja, en een klein beetje bbq saus.
Rundvlees
Donut burger
Alleen in Amerika verzinnen ze zo iets als een donut burger. Een dikke hamburger met kaas en spek tussen 2 donuts. Vette bek gegarandeerd.
Gevogelte
gerookte kip met krieltjes
Deze gerookte kip maak je met minimale ingrediƫnten en een geweldig resultaat. Deze kip hoort in jouw basis recepten boek.
Dry rubs
Koffie Rub Ribeye
Een koffie dry rub moet je zeker eens geprobeerd hebben. Een mooie warme smaak die goed past bij een mooi stuk rundvlees.
Pagina's:
«
1
...
37
38
39
40
41
42
43
...
57
»