Alle recepten
Rundvlees
Varkensvlees
Gevogelte
Brood en pizza
Lam
Vis
Bijna vegetarisch
Dry-rubs
Sauzen
Nagerechten
Wild
Overige
Tips en tricks
Bereiding
Techniek
Handig
BBQ cateraars
Reviews
Accessoire
Barbecue
Boek
Brandstof
Marinade
Rub
Saus
Menu
Skip to content
In English
over ons
samenwerken
shop
Menu
Alle recepten
Rundvlees
Varkensvlees
Gevogelte
Brood en pizza
Lam
Vis
Bijna vegetarisch
Dry-rubs
Sauzen
Nagerechten
Wild
Overige
Tips en tricks
Bereiding
Techniek
Handig
BBQ cateraars
Reviews
Accessoire
Barbecue
Boek
Brandstof
Marinade
Rub
Saus
Home
/
Recepten
/
Pagina 48
Alle recepten
Vis
Roodbaars in tomatensaus
Roodbaars is perfect voor op de barbecue. Het is een vis met een mooi stevige, vlezige structuur. De smaak heeft iets weg van garnalen
Rundvlees
Italiaanse kalfsrollade
Deze Italiaanse kalfsrollade is ons meest uitgebreide recept maar absoluut waard. Een echt feestmaal en geweldig als kerstdiner.
Varkensvlees
Varkensbuik met Kerrie Djawa
Door het langzame garen van een varkensbuik blijft het spek zacht en het neemt de specifieke smaak van het roken erg goed op.
Vis
Red Snapper
Een van de lekkerste dingen om te grillen is Red Snapper. Het vlees van de Red Snapper is stevig genoeg om zelfs een vlees liefhebber tevreden te stellen.
Rundvlees
Picanha steaks
Picanha is een goedkoop en spectaculair stuk vlees dat je zeker een keer gegeten moet hebben.
Vegetarisch
Gegrilde watermeloen
Gegrilde watermeloen is zeker niet iets wat je heel vaak tegenkomt. Het heeft een veel intensere zoete smaak dan gewone watermeloen.
Lam
Spaanse lamskebab
Deze lamskebab is een favoriet in de Spaanse keuken en staat op de kaart in elk tapas restaurant.
Varkensvlees
Mini pulled pork
Mini pulled pork is een betaalbare variant op de echte grote pulled pork. Als je nog nooit pulled pork hebt bereid dan is dit het moment.
Vis
Pikante tijgergarnalen
Een garnaal heeft niet zo veel nodig. Een beetje knoflook, citroen en wat hete peper. En daarna lekker pellen.
Vis
Gerookte zwaardvis met tomaten-lavendel dressing
Als je eens een heel luxe voorgerecht zoekt, probeer dan dit recept eens voor zwaardvis. Je bent er even mee bezig maar je maakt wel indruk.
Varkensvlees
worst met zoetzure paprika en ui
Worst met zoetzure paprika en ui is een beetje meer werk dan zomaar een worstje grillen maar je wil hier na niet anders meer.
Gevogelte
Polo Cinquecento
Op FaceBook behaalden wij de 500 Likes mijlpaal, reden om een nieuw recept te maken: Polo Cinquecento.
Pagina's:
«
1
...
45
46
47
48
49
50
51
...
57
»