Alle recepten
Rundvlees
Varkensvlees
Gevogelte
Brood en pizza
Lam
Vis
Bijna vegetarisch
Dry-rubs
Sauzen
Nagerechten
Wild
Overige
Tips en tricks
Bereiding
Techniek
Handig
BBQ cateraars
Reviews
Accessoire
Barbecue
Boek
Brandstof
Marinade
Rub
Saus
Menu
Skip to content
In English
over ons
samenwerken
shop
Menu
Alle recepten
Rundvlees
Varkensvlees
Gevogelte
Brood en pizza
Lam
Vis
Bijna vegetarisch
Dry-rubs
Sauzen
Nagerechten
Wild
Overige
Tips en tricks
Bereiding
Techniek
Handig
BBQ cateraars
Reviews
Accessoire
Barbecue
Boek
Brandstof
Marinade
Rub
Saus
Home
/
Recepten
/
Pagina 5
Alle recepten
Sauzen
Makkelijke mango salsa
Deze mango salsa is lekker zoet en smaakt daarom perfect bij alle hartige gerechten.
Vegetarisch
Snelle citroen pastaschotel van de barbecue
Deze eenvoudige citroen pastaschotel is een perfecte doordeweekse maaltijd of een geweldig bijgerecht voor je volgende barbecuefeestje.
Rundvlees
Geroosterde aardappeltjes met skirt steak
De combinatie van aardappels en steak is een geweldige basis voor een heerlijke barbecuemaaltijd.
Sauzen
Chimichurri met verse oregano
De verse oregano geeft deze chimichurri een diepere smaak ipv verse koriander die de saus wat helderder maakt.
Vis
Koolvis garam masala
We gebruikten een garam masala kruidenmix om verse koolvisfilet en een tomatensaus op smaak te brengen.
Vegetarisch
Komkommer munt salade
Deze komkommersalade met munt is een perfect bijgerecht bij de barbecue bij oosterse gerechten maar ook bij een dikke bonenschotel.
Vis
Coquilles met pesto roomsaus
Wil je jezelf of een ander eens lekker verwennen dan maak je deze heerlijke malse coquilles die in een kwartier op tafel staan.
Vegetarisch
S’mores taartje van de barbecue
Voor dit s'mores taartje moet je zeker wat ruimte overhouden. Ze zijn namelijk onweerstaanbaar maar ook behoorlijk machtig.
Vegetarisch
Tomatensalsa met munt
Wat doe je als je nog verse munt en een bak tomaten in de koelkast hebt staan? Dan maak je salsa. Deze extra frisse salsa past perfect bij een pittig stukje kip.
Rundvlees
Rijk gevuld gehaktbrood uit de smoker
Dit is geen BBQ gehaktbrood die je veel voorbij ziet komen maar een rijk gevulde gehaktbrood met een lichte rooksmaak.
Sauzen
Zoete chimichurri met honing
Wij hebben een zoete chimichurri gemaakt met honing waardoor het een stuk milder wordt zonder dat het de typische chimichurri kick kwijt raakt.
Varkensvlees
Krokante karbonades van de barbecue
Deze schouderkarbonades krijgen hun krokante buitenkant door een dikke laag paneermeel en een hete pan op de barbecue.
Pagina's:
«
1
2
3
4
5
6
7
8
...
57
»