Alle recepten
Rundvlees
Varkensvlees
Gevogelte
Brood en pizza
Lam
Vis
Bijna vegetarisch
Dry-rubs
Sauzen
Nagerechten
Wild
Overige
Tips en tricks
Bereiding
Techniek
Handig
BBQ cateraars
Reviews
Accessoire
Barbecue
Boek
Brandstof
Marinade
Rub
Saus
Menu
Skip to content
In English
over ons
samenwerken
shop
Menu
Alle recepten
Rundvlees
Varkensvlees
Gevogelte
Brood en pizza
Lam
Vis
Bijna vegetarisch
Dry-rubs
Sauzen
Nagerechten
Wild
Overige
Tips en tricks
Bereiding
Techniek
Handig
BBQ cateraars
Reviews
Accessoire
Barbecue
Boek
Brandstof
Marinade
Rub
Saus
Home
/
Recepten
/
Pagina 50
Alle recepten
Vis
Pikante tijgergarnalen
Een garnaal heeft niet zo veel nodig. Een beetje knoflook, citroen en wat hete peper. En daarna lekker pellen.
Vis
Gerookte zwaardvis met tomaten-lavendel dressing
Als je eens een heel luxe voorgerecht zoekt, probeer dan dit recept eens voor zwaardvis. Je bent er even mee bezig maar je maakt wel indruk.
Varkensvlees
worst met zoetzure paprika en ui
Worst met zoetzure paprika en ui is een beetje meer werk dan zomaar een worstje grillen maar je wil hier na niet anders meer.
Gevogelte
Polo Cinquecento
Op FaceBook behaalden wij de 500 Likes mijlpaal, reden om een nieuw recept te maken: Polo Cinquecento.
Vis
Tortillas met zwaardvis
Tortillas met zwaardvis is een variant op de Mexicaanse fish taco's. Een frisse mix van vis, limoen en een beetje pit.
Vis
Garnalen met knoflook en italiaanse kruiden
Garnalen met knoflook zijn een goede combinatie. Hier heb je een hit op je volgende barbecue feestje.
Vis
Chili gamba’s op de barbecue
Deze Chili gamba's op de barbecue zijn heel lekker en snel te maken. Deze gamba's zijn lekker fris en zoet.
Vis
Zalm mas tequila
Zalm met tequila is een goede combinatie. De subtiele smaak van tequila en de limoen samen met de salsa zorgt voor een geweldig gerecht.
Lam
Shish kebab
Shish kebab is een spies met vlees geroosterd boven vuur. Je kan elk soort vlees of vis gebruiken traditioneel wordt er lamsvlees gebruikt.
Vegetarisch
Witte asperges op de barbecue
Witte asperges zijn wat ons betreft het lekkerste gegrild. De smaak blijft het puurst als ze even om en om boven de hete kolen liggen.
Dry rubs
BBQ-helden signature rub
De BBQ-helden rub is een goede basis rub voor varkensvlees en kip. Ook smaakt het geweldig op gegrilde asperges.
Vis
Tonijn met wasabisaus
Tonijn met wasabisaus is een Japans recept. de saus is pittig en zeer smakelijk. Tonijn is perfect voor de barbecue en makkelijk te grillen.
Pagina's:
«
1
...
47
48
49
50
51
52
53
...
58
»